Södra Strandvägen 30

Mjölby, Mjölby kommun Se på karta

1 125 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
48 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 9, hiss finns
Förening
BRF Svartåpromenaden 4
Om föreningen
Avgift
2 543 kr/mån
Pris/m²
23 438 kr/m²

Otroligt fint läge invid Svartåns gröna stråk med det glittrande vattnet som ger fantastiska rekreationsmöjligheter inpå knuten. Här bor man centralt i Mjölby med några minuters promenad till pendeltåg och utbudet i stadskärnan. Dessa nybyggda fastigheter har tack vare sin fina placering och moderna utformning skapat en ny, attraktiv stadsdel med trivsam grannsämja i bostadsrättsföreningen som har intilliggande parkeringsplatser samt förråd. I huset finns två hissar och ett trapphus med magnifikt ljusflöde som även återspeglas i arkitekturen invändigt i bostaden.
Denna lägenhet har högt och fritt läge med utsikt över trädtoppar och härliga utblickar med ljus och himmel som växlar med årstider som åtnjuts från den rymliga balkongen. Här skapas en rumslighet som fungerar över långa säsonger och har gott om plats att möblera.
Hallen rymmer garderob och förvaring med en generös klädkammare. Här finns även ett toppmodernt badrum med dusch och helkaklade ytor med klinkergolv samt egen tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare.
Lägenhetens inre yta fördelas med ett praktiskt arbetskök i vinkel i ena delen, med plats för matbord. Inredning i vitt med tidlösa materialval och fullt utrustad med diskmaskin, kyl, frys, micro samt ugn.
Rummet är öppet mot köket med utgång till balkong, sällskapsyta samt sovalkov. Utrymmet för sängen blir som ett rum i rummet och har möjlighet att delas av med hel eller halvvägg vid behov.
Hela bostaden är lättmöblerad med många funktionsmöjligheter där balkongen ger lyxig extra plats. Varmt välkommen att trivas i detta moderna hem på Svartåpromenaden!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Zebastian Pape Albrektsson

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Zebastian Pape Albrektsson, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46763069118