Olshammarsgatan 75

Ormkärr, Stockholms kommun Se på karta

1 825 000 kr

1 650 000 kr +11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27,5 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
Riksbyggens BRF Stockholmshus nr 17
Om föreningen
Avgift
2 135 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
66 364 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING! Välkommen till denna smakfulla och välplanerad 1,5:a som är i riktigt bra skick. Bostaden har fina ytskikt, funktionellt kök, bra förvaringsmöjligheter och ett lättmöblerat rum med en utmärkt sovalkov som är avskärmad med en snyggt designad industri-glasvägg. Här saknar du inget!

Bostadsrättsföreningen är ekonomiskt väldigt stabil och mycket välskött. Här har alla bostäder varit bostadsrätter från början och de flesta stora renoveringar är gjorda. Låg belåningsgrad på ca 3400 kr/kvm. Föreningen består av nio byggnader med totalt 330 lägenheter, samtliga är bostadsrätter. Föreningens tillgångar består även av 23 lokaler, 46 garageplatser samt 196 parkeringsplatser och ytterligare 9 besöksplatser.

Bostaden ligger i Ormkärr som är ett lugnt och trevligt område med mycket grönska. Här finns ett stort bilfritt område med parkvägar, gräsmattor, parklek, fotbollsplan, skola och dagis samt bra kommunikationer. Buss 143 till Älvsjö eller Högdalen och under rusning även till Liljeholmen. Hagsätra tunnelbanestation ligger med gångavstånd och det tar ca 23 minuter till T-centralen. Många gång- och cykelvägar till både Stuvsta och Älvsjö pendeltågsstationer.

I Hagsätra som är närmsta centrum finns ett bra utbud av mataffärer, restauranger, apotek, sportbutik etc. I närheten finns också många naturområden bl.a Ormkärrsskogen och Älvsjöskogen. I området finns en välutrustad, aktiv och bemannad parklek som drivs i föreningsform.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen

Kontakta mäklaren

Andreas Tegesjö

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
Mäklare Andreas Tegesjö, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Årsta-Bandhagen
0705746426