Jungfrugatan 41A, Vån 2

Östermalm, Stockholm Se på karta

4 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Nej
Byggår
1893
Förening
BRF Storken 12
Om föreningen
Avgift
1 516 kr/mån
Pris/m²
102 209 kr/m²
Antal besök
1 652
Dagar på Hemnet
2

** HÖGT I TAK ** SKULDFRI FÖRENING ** KAKELUGN ** MÖJLIG 2:A

Varmt välkomna till denna unika 1:a där tidstypiskt sekelskifte möter modern design! Arkitektritad unik lägenhet med mycket dold förvaring och praktiska lösningar. Ytterst smakfullt renoverad. Skuldfri förening som debiterar låga avgifter. Vacker fastighet anno 1893 belägen i hjärtat av Östermalm. En magnifik, ytsmart sekelskiftesvåning på ett utav områdets bästa adress. Här har du vackra antika detaljer så som kakelugn och trägolv vilket möts utav stilrent renoverad, påkostad modern design. Bostaden går enkelt att förädla till en välplanerad 2:a!

Med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en generös takhöjd bjuds det på luftig yta för den sociala umgängesdelen, perfekt för att inreda till alternativ matplats vid sociala sammanhang och bjudningar. Smart planerat med avskild yta för sovplats. Detta för att skapa en mer privat, avkopplande känsla över sovplats. Köket har sin fulla utrustning, med påkostat materialval och stilrena design känns allt genomtänkt och modernt.

Väl att tills sist nämna är dom stora fönsterpartierna som i och med den höga takhöjden möjliggör en högt sittande placering, detta låter ljuset flöda över dom luftiga ytorna. på fastigheten har utförts flertalet större renoveringar och föreningen är skuldfri. Välskött BRF med en elegant entré och vacker innergård.

På denna attraktiva adress i hjärtat utav Östermalm har du nära till allt. Restauranger på samma gata såsom mysiga Bar à Vins och STIMgrill. Ett toppläge med promenadavstånd till Karlaplan, Stureplan och Djurgården. Östermalmstorg stora utbud utav både shopping, service och välkända restauranger är nära till hands, likaväl som vatten- och båtlivet kring Nybrokajen och strandvägen. Vackra djurgården och närliggande Gärdet erbjuder grönskande natur, promenadstråk och friluftsliv.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Visningstider

 • 6
  jul
  Mån 6 jul kl. 18:30–19:00
  Varmt välkommen på visning, anmäl gärna ditt intresse!
 • 7
  jul
  Tis 7 jul kl. 17:30–18:00
  Varmt välkommen på visning, anmäl gärna ditt intresse!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.