Nyproduktion

Torgny Segerstedts allé 110

ROSENDAL, Uppsala Se på karta

1 425 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
24 m²
Våning
8 av 9
Förening
BRF Urban Hike & Bike
Om föreningen
Avgift
1 697 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
59 375 kr/m²
Nyproduktion

Bo högt upp på 8:e våningen i en fullt utrustad lägenhet på ca 24 kvm + ca 4 kvm balkong där du kan njuta av kvällssolen samtidigt som ögat blickar ut över innergård, takterrass, Siegbahnsparken och Stadsskogen! Gör intresseanmälan för att bli kontaktad av ansvarig mäklare.

Etapp 1 i Urban Hike & Bike har säljstartats. Inflyttning planerad till april-juni 2023.

I det omtalade projektet Urban Hike & Bike står aktivitet och social samvaro i fokus. Cykelbana direkt till cykelparkeringen utanför lägenhetsdörren, belyst löparbana om 250 m belägen på mittenplanet i huset, bastu och bilpool är bara några fördelar. Här lyfts även en digital plattform och mötesplats fram där man bland annat får koll på sin el- och vattenförbrukning, kommunicera med grannar, köpa/låna saker av varandra och tillgängliggör information om aktiviteter, allt ifrån live events till gemensamma träningspass på innergården eller på balkongen.

Projektet Urban Hike & Bike genomsyras av innovativ arkitektur, smart teknik och genomgående gröna lösningar. Läs mer på projektets hemsida. (Länk finns under "dokument & länkar")

Missa inte att välja den lägenhet som passar dig bäst. Hitta fler lediga lägenheter i lägenhetsväljaren:
www.urbanhikeandbike.com/lagenhetsvaljare/
(Länken finns även under fliken "dokument & länkar")

Projektet är beläget i hjärtat av Rosendal som ligger i direkt anslutning till Stadsskogen, Siegbahnsparken och Kronparken. Härifrån är det knappt tio minuters cykelväg till citykärnan. Rosendal är idag ett av Sveriges mest innovativa bostadsområden.

Välkommen till Sveriges mest aktiva hus. Välkommen till Urban Hike & Bike.

Läs mer om bostaden
Riksmäklaren