Näsbyvägen 2, 2tr

Roslags Näsby, Täby Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 10, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Unum
Om föreningen
Avgift
2 314 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
57 000 kr/m²

- Balkong om 7 kvm i bästa sydvästläge!
- Närhet till kommunikationer
- Odling, Grill, Orangerie på terassen om 400 kvm!

Exklusiv studiolägenhet, i bästa läge med egen balkong om 7 kvm! Bostaden har en yteffektiv planlösning och ett stilrent inredningskoncept med ljus skandinavisk känsla där både inspiration och det spännande konceptet är hämtat från, Norden möter Brooklyn!
Genomtänkt design, detaljrikedom och genomgående hög standard av material i kök, med inbyggda vitvaror från Electrolux samt badrum med kombinerad tork/tvätt funktion, ljusgrått tak med spotlights gör detta badrum unikt! Det gråa har kombinerats med det vita i badrummet vilket passar riktigt bra!
Genomgående 1-stavsparkett i bostaden.

Möjlighet att köpa som Juridisk person! Möjlighet till uthyrning!

Här trivs Du såväl gammal som ung. Bostaden om 35 kvm disponerar kök, vardagsrum och sovalkolv med otrolig rymd och med utgång till balkongen på våning 2! i bästa läge.

Ytterst förmånlig avgift om 2 314 kr per månad, där allt är inkluderat (Värme, VA, TV (bas utbud), Internet och sophantering)

Samtliga medlemmar har egen tillgång till föreningens enorma takterass om 400 kvm. Här finns grillmöjligheter med sittplatser i bästa sydvästläge. Medlemmarna har också tillgång till utegymmet på takterassen.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby