Nyproduktion

Näsbyvägen 2, vån 1

Roslags Näsby, Täby Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
35 m²
Biarea
11 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 10, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Unum
Om föreningen
Avgift
3 041 kr/mån
Pris/m²
71 286 kr/m²
Nyproduktion

Inflyttningsklara smarta studiolägenheter med stora balkonger endast 12 minuter från Stockholm city.

Loftlägenhet med 4,20 i takhöjd!
Flexibelt tillträde - JA
Uthyrningsvänligt - JA

SMARTA STUDIOLÄGENHETER MED HOTELLKÄNSLA
Centralt beläget i Täby och bara 12 minuter från stan väntar ett skönt liv med umgänge, träning och vardagslyx. Allt i en inspirerande och genomtänkt miljö. Flexibelt tillträde. UNUM består av studios på 1 RoK varav några med smart sovloft om 11 kvm en trappa upp.

Kontakta mäklare:
- Köp som juridisk person.
- Hyr ut din lägenhet.
- Balkong på 7 kvm.
OBS! Notera att bilder, planlösningar m.m. i denna annons kan gälla andra lägenheter i projektet. För bästa service, kontakta mäklare och besök unum.se

EXTRA ALLT
På taket finns en 400 kvm grönskande terrass för sköna grillkvällar, eller kanske bara en stund för dig själv, och ett fullt utrustat utegym med utsikt över takåsarna. Ett gemensamt stort second living room gör det enklare att bjuda hem kompisarna på middag och kan ge ett skönt miljöombyte när du arbetar hemma en dag. I källaren finner du husets cykelpool, där du kan boka en cykel för storhandlingen i närliggande Täby C eller för en skön tur till badet.

ETT MER FLEXIBELT BOENDE
Kanske blir en bostad i Unum ditt första eller andra egna hem. Kanske fungerar den som övernattningslägenhet, eller kanske väljer du att hyra ut din studio direkt. Vare sig du är privat bostadsköpare eller juridisk person är du välkommen att anmäla ditt intresse eller kontakta oss för mer information. Unum är uthyrningsvänligt och ett lite modernare sätt att bo på.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Täby