Kommande

Årstagatan 18B

Salabacke, Uppsala kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
18 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Tråget
Om föreningen
Avgift
1 176 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
66 667 kr/m²
Kommande

**ACCEPTERAT PRIS 1 200 000kr. Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning.**

Välplanerad/Halv trappa upp/Härligt ljusinsläpp/Optimalt pendlarläge/Cykelavstånd till city och resecentrum/Stort utbud av service och restauranger/Låg avgift.

Perfekt första boende eller pendlar/studentlägenhet med låg avgift! Med ett ostört läge i trevliga Salabacke finner ni denna välplanerade 1:a, endast en halv trappa upp i huset.

Salabacke är ett lugnt och populärt område där det mesta finns inom bekvämt avstånd. Nära till Gränby centrum och Gränby staden med ett stort utbud utav livsmedelsbutiker, shopping, restauranger och biograf. I det direkta närområdet finns Brantingstorg med mataffär, konditorier samt restauranger. Centrala Uppsala nås med enkelhet genom endast ca 10 minuters cykeltur.

För dig som pendlar är detta ett optimalt boende med närhet till E4:ans påfarter i norr och södergående riktning samt goda kommunikationsmöjligheter med bussanknytningar strax utanför fastigheten. Cykelavstånd till city och resecentrum.

Bostadsrättsföreningen Tråget är en välskött förening med låg belåningsgrad och fina gemensamhetsutrymmen.Föreningen har en stor innergård där det finns trevliga grillplatser och trädgårdsmöbler med pergola samt en boulebana. Föreningen erbjuder dessutom sina medlemmar ett övernattningsrum som finns att hyra, bastu och möjlighet till egen odlingslott.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Daria Varedian

Komplett Mäkleri i Sverige AB
Mäklare Daria Varedian, Komplett Mäkleri i Sverige AB
0722246666

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.