Ringvägen 87A

Södermalm-Katarina, Stockholm Se på karta

3 000 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
40 m²
Byggår
1934
Förening
BRF Ingenjören 10
Om föreningen
Avgift
2 041 kr/mån
Driftkostnad
2 856 kr/år
Pris/m²
75 000 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Kvadratsmart och compact living i ett av Södermalms mest gemytliga kvarter är ledorden för den här bostaden.
Välkommen till ettan med potential!

Den här bostaden är en rejäl enrummare, möjlig tvåa på hela 40 kvadratmeter med uppfräschnings behov. Passar utomordentligt för både dig som är singelpinne eller för de som vill bo sambo centralt och ha allt vad man kan önska sig utanför sin dörr.

Försiktig 30-tals charm kombineras med moderna inslag. Genomgående parkettgolv i samtliga rum. Allrummet inger gott om plats för både vardagsrums-möblemang och yta för sängplats. Köket ligger med en halvöppen planlösning i form av skjutdörrar och har en given matplats för fyra personer framför fönster. Badrummet är helkaklat med våtrumsmatta och önskar på sikt att renoveras. Här finner du plats för både badkar samt tvättmaskin om man vill det. Den inre möblerbara hallen kan med fördel både användas som läshörna eller som mindre arbetsrum. Bostaden bjuder på bra med förvaring med både inbyggd garderob samt fristående garderober i hallen.

Bostadsföreningen Ingenjören 10 är en välskött och stabil förening. Föreningen har tre hyresrätter (s.k dolda tillgångar) och är en äkta förening som även äger sin mark. Därav påverkas inte föreningen ekonomiskt av tomträttsavgäld.
Med ett garage i huset, trevlig välskött innergård och en omtyckt gästlägenhet är bara tre av många aspekter som man som medlem kan glädjas över!

Möjlighet till omgående tillträde finns då lägenheten står tom idag.

Läget mitt på Ringvägen är mycket eftertraktat och omgivningarna bjuder på allt du kan tänkas önska. Här samsas caféer med restauranger, små kvartersbutiker, frisörer, mataffärer med mycket mera. Dessutom ligger populära Ringen endast en kort promenad bort, likaså vackra promenadstråket längst med Årstaviken som leder dig till Hornstull. Goda kommunikationer är en självklarhet när du bor här.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor!

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna