Sollentunavägen 309, 3 tr

Sollentuna - Häggvik Strand, Sollentuna kommun Se på karta

1 700 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
29 m²
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
V28 Sollentuna BRF
Om föreningen
Avgift
1 850 kr/mån
Driftkostnad
3 000 kr/år
Pris/m²
58 621 kr/m²

Accepterat pris - kontakta mäklaren för visning! Välkommen till en toppmodern 1:a ritad med känsla för detaljer och kvalitet! Exklusiva och stilrena materialval blandade med funktionella detaljer. Ljusgrå väggar och funktionella detaljer blandas med tidlösa material som sten, trä och rostfritt stål. Här skapas exklusiva bostäder i härlig miljö och fint närområde. Vardagsrummet har en ekparkett i holländsk mönsterpassning och i hallen ligger en nedsänkt kokosmatta. Det öppna köket är inrett med rostfritt stål, gråa detaljer och öppna hyllor. Stora fönsterpartier från golv till tak. Utsikt över grönska och villabebyggelse. Badrummet har ett exklusivt marmorgolv och vitt kakel.

Belägen vid Häggvik strand, området strax söder om sjön Norrviken i Sollentuna med närhet till grönska, bad och härliga promenadstråk.

Norrviken är  fantastisk möjlighet för den som tycker om friluftsliv och motion. Här kan du bada, paddla kanot, fiska eller vintertid kan du åka på sköna turer antingen med skridskor eller skidor. Föredrar man mer fart och nerförsåkning ligger lokala Väsjöbacken några kilometer bort.

Varmt välkomna på visning.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Essingen

Kontakta mäklaren

Zolle Baleng

Mäklarhuset Essingen
Mäklare Zolle Baleng, Mäklarhuset Essingen
0701426355
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas