Kommande

Bäckaskiftsvägen 11A

Stureby, Stockholm Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
20 m²
Byggår
1951
Förening
BRF Skogskarlen
Om föreningen
Avgift
1 181 kr/mån
Driftkostnad
5 123 kr/år
Pris/m²
82 500 kr/m²
Kommande

Låt er charmas av denna ljusa och toppmoderna 1:a där form och funktion möts i perfekt harmoni. Perfekt lägenhet för dig som förstagångsköpare eller för dig som är i behov av en övernattningslägenhet.
Entré med säkerhetsdörr där ni välkomnas till vardagsrummet som förenas med köket i öppen planlösning. Ekparkett med värmeslingor och vita väggar. Altandörr ut mot den stenlagda altanen som har ett ostört läge mot skogsområde. Nytt kök från Kvikk med grå luckor, stenbänkskiva och kakel mellan skåp och bänkskiva. Väck er matlagningslust med induktionshäll, varmluftsugn, kyl/frys och diskmaskin. Stort badrum med modern design med vit marmor på golv med värmeslingor och vit marmor på väggar.

I området finns bland annat flera utegym och trevliga promenadstråk. Goda kommunikationsmöjligheter med Sturebys T-bana som tar dig in till Södermalm på knappt 10 minuter. Icke att förglömma världsberömda ICA BEA som har allt du kan tänka dig, och lite till! Helt enkelt ett perfekt boende för dig som önskar att bo naturnära men ändå nära till pulsen inne i stan.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Enskede

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.