Tranebergsvägen 25

Traneberg, Stockholm Se på karta

2 150 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Åreskutan 4
Om föreningen
Avgift
2 440 kr/mån
Pris/m²
56 579 kr/m²

LOKAL PÅ CENTRAL ADRESS - STABIL FÖRENING - EXKLUSIVA MATERIALVAL

Lokalen är belägen med egen ingång från gaveln av huset och lämpar sig för flertalet användningsområden. Genomgående hittar vi ett exklusivt marmorgolv med behaglig golvvärme. Bostadsrätten är idag en ypperlig lokal. Tidigare beviljat bygglov att ändra användningen till bostadslägenhet har funnits, men är utgånget. Det kostar cirka 50 000 kr att skaffa nytt bygglov inkl. genomförande

För att titta på lokalen och utreda dess möjligheter återkom till mig på 0723-101203 så hjälper jag er vidare, ser fram emot att prata med er.

Denna lokal har ett av Tranebergs absoluta bästa lägen – med kort gångavstånd från Alviks Torg ligger Tranebergsvägen, centralt beläget i området och med en grönskande och lugn omgivning. Närheten till Alviks Torg med all service och kommunikationer gör att läget får en betydande roll. Tunnelbana & tvärbana inom ett par minuters gångfärd öppnar upp fantastiska möjligheter. De centrala delarna av Stockholms innerstad nås på ca 10 minuter utan att parkering blir ett problem. Behöver du handla så ligger ICA Alvik endast ca 5 minuter bort och bjuder på generösa öppettider fram till kl. 23:00. Nära till skolor och förskolor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma