Nyproduktion

Vendelsövägen 60

Trollbäcken, Tyresö Se på karta

1 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
27 m²
Balkong
Nej
Förening
BRF Tyresö Södergård 4
Om föreningen
Avgift
1 611 kr/mån
Pris/m²
61 111 kr/m²
Nyproduktion

Vi presenterar stolt Södergården med sina 98 representativa bostadsrätter i hjärtat av Trollbäcken. Här har Imola tillsammans med DinellJohansson ritat fram ett bostadsrättsområde som står i samklang med omgivningen. Arkitekturen präglas av tidlösa och exklusiva material som trä och sten vilket är modernt, kvalitativt och håller över tid. Det i kombination med ett extra öga för detaljerna gör att bostäderna utmärker sig och andas hotellkänsla och lyx.

Länk till projekthemsidan: https://sodergarden.imola.se/

- Arkitektritat bostadsrättsområde
- Stora fönsterpartier och påkostade materialval
- 1-4 rok i varierade storlekar
- Varmgarage som nås från hiss
- Nära buss, skolor, restauranger och centrum.

Lägenheterna är eleganta med påkostade materialval där ingenting har lämnats åt slumpen. Tack vare stora fönsterpartier får lägenheterna ett fantastiskt ljusinsläpp som bidrar till en luftigare känsla. Det tillsammans med den öppna och sociala planlösningen ger de bästa förutsättningarna för att samla vänner och familj och skapa fina minnen.

Köken är speciellt framtagna tillsammans med ett svenskt finsnickeri. Det finns möjlighet att själv välja kulör på ek-köksluckor och bänkskiva bland de olika materialvalen i kvartskomposit carrara eller grå kalksten. Färgsättningen är i sober varmgrå nyans där innerdörrar, karmar och lister går ton i ton. Eluttag och detaljer i svart samt rektangulära spotlights i tak. På golvet ligger 3-stavs ekparkett. Badrummen är delvis kaklade med klinker och kakel i samma sten, ett lyxigt utförande som andas hotellkänsla.

Tack vare lägenheternas moderna och öppna utförande blir lägenheterna kvadratsmarta och i en del av lägenheterna finns i form av platsbyggda garderober. I övriga lägenheter finns möjlighet att välja till garderober i samma utförande som övriga snickerier.

Här bor du obekymrat nära både buss, naturstråk, idrottsanläggning och centrum i varierande storlekar där livet får plats. Allt från 1 rok till 4 rok beroende på vad som passar just dig.

Utsikten från lägenheterna är vacker innergård och fina villakvarter. Trollbäcken är ett fantastiskt lummigt bostadsområde med både villor och lägenheter, detta gör att gatorna är lugna, tysta och gemytliga. Närheten till Tyresös olika delar och atmosfärer gör att detta är en perfekt utgångspunkt för vidare äventyr.

Trollbäckens centrum finns på promenadavstånd och här ligger två välsorterade matbutiker, bageri, blomsteraffär, apotek och vårdcentral. Lyxigt att kunna storhandla i sin närmsta matbutik! För dig som tycker om mat finns här även ett stort utbud av kaféer och restauranger med mat från världens alla hörn. Alldeles intill ligger Norrbys trädgård som en trädgårdsdröm i villakvarteren som är mycket omtyckt och välbesökt.

På kort avstånd finns också populära Trollbäckens IP och här finns flera av Tyresös bästa idrottsföreningar. Hela Trollbäcken och Södergården är känt för sin familjära känsla och fördelarna är många med närheten till flertalet förskolor och skolor. Kumla skola ligger alldeles intill och är Tyresös största grundskola från förskoleklass till årskurs 9, för den mer idrottsintresserade finns Idrottsklass på Nyboda skola och för den musikintresserade finns här även musikklasser. Kunskapsskolan och Engelska skolan är också två populära skolor i kommunen. I närheten av Södergården finns även grundskolan Sofieberg och nya Fornuddens skola som ligger alldeles intill Fornuddsparken.

Fornuddsparken är en gammal

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta