Dag hammarskjölds väg 1C

Tuna, Lund Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
26,6 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1960
Förening
BRF Reuterdahl
Om föreningen
Avgift
1 433 kr/mån
Pris/m²
63 722 kr/m²
Antal besök
1 123
Dagar på Hemnet
15

Välkommen till denna etta på populära, pulserande och omtyckta Tuna! Något som utmärker den här bostaden är hur ljus den är. Här hittar du en öppen och perfekt planerad lägenhet med fräscha ytskikt, bra planlösning och vackert ljusinsläpp.

Det första man möts av i denna bostad är en inbjudande, välplanerad och praktisk hall. Det praktiska och fräscha köket bjuder på släta luckor och vita skåpluckor. Rymligt, välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, stora fönster, plats för soffa och matgrupp och plats för säng.

Brf Reuterdahl är en trevlig, välskött och stabil förening med god ekonomi, låga avgifter och gedigen erfarenhet inom underhåll och förbättringar som bland annat tillhandahåller tvättstuga och cykelrum.

Detta populära, pulserande och omtyckta område på Tuna är ett mycket populärt bostadsområde med något för alla som vill bo centralt, lugnt och attraktivt. Här har du nära till allt vardagen kräver – bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, matbutik, busshållplats och LTH / Ekonomicentrum.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum