Korsebergsvägen

Vänersborg Se på karta

960 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
1 rum
Boarea
36 m²
Avgift
2 443 kr/mån
Pris/m²
26 667 kr/m²
Nyproduktion 

På våning fyra i Tegelbruket kan du kliva in i den här ettan på 36 m2. Balkongen ligger i nordöstläge och är därmed vänd mot Karls Grav. Här finns det gott om yta för utefika. På drygt 13 m2 så blir balkongen som ett extra rum, särskilt om du väljer att glasa in den, vilket är en möjlighet i Tegelbruket.

Det ska vara lätt att laga god mat. Köksdelen har en inredning från Marbodal luckor och lådor i vitt. Bänkskivan är i grått laminat. Vitvarorna är från Cylinda och består av infälld induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, diskmaskin, kyl och frys.

Badrummet har grått klinkergolv med komfortvärme som håller dig varm om fötterna. Väggarna är helkaklade i vitt, och badrumsinredningen kommer från Svedbergs. Här finns såklart allt det som ska finnas i ett badrum. Toalett, spegel med belysning, tvättställ med kommod, handdukstork och hörndusch. Tvättmaskin samt torktumlare från Cylinda gör att du inte behöver bråka med grannarna om vem som inte tog bort luddet.

Om du har en bil eller något annat fordon, så kan du betala extra för en garageplats eftersom vi kommer bygga ett antal garageplatser till lägenheterna. Även om det är först till kvarn på garageplatserna, så är du garanterad en parkeringsruta utomhus om du hellre vill ha det.

Till alla bostäder i Tegelbruket finns en separat förrådsbyggnad där du kan ställa skidorna på sommaren och solstolen på vintern.

Inredningsval
När du köper en Serneke-bostad så har du möjlighet att välja den fasta inredningen i lägenheten. Vilka val som du kan göra finns redovisat i inredningsportalen där du kan botanisera fritt för att skräddarsy inredningen i just din lägenhet.

Läs mer om bostaden
Serneke Bostad