Höganäsgatan 4D

Höganäs, Uppsala Se på karta

2 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
68 m²
Våning
1
Byggår
1933
Förening
BRF Saga
Om föreningen
Avgift
3 445 kr/mån
Driftkostnad
5 000 kr/år
Pris/m²
39 632 kr/m²
Antal besök
3 172
Dagar på Hemnet
25

**Observera att anmälan till visning krävs och vi önskar att detta respekteras för allas trygghet. Anmäl dig senast 24h innan visningen. Om ni önskar privatvisning så är ni varmt välkomna att höra av er.**

Välkomna till denna mycket välplanerade och generösa 30-talslägenhet med härliga ljusinsläpp i ett av Uppsalas mest eftertraktade områden, Höganäs. Ett fantastiskt läge med promenadavstånd till perrongen ger denna lägenhet optimala pendlingsmöjligheter och bara ett stenkast bort finns allt vad centrala Uppsala har att erbjuda.
Bostaden har en attraktiv planlösning samt goda förvaringsmöjligheter med både klädkammare och stor platsbyggd garderob. Charmiga tidstypiska detaljer har bevarats så som fiskbensparkett, vacker skjutdörr, hatthylla, beslag samt breda fönsterbrädor

De två rummen är väl tilltagna och binds ihop av en inre hall vilket tillsammans med takhöjden ger en härlig känsla av rymd. Här finns det gott om plats för skrivbord eller annat möblemang. Köket är varsamt renoverat där en ny del, med moderna bekvämligheter och specialbyggd bänkskiva i zink, går stilmässigt i linje med snickerier och originalinredning från 30-talet. Då lägenheten är bekvämt belägen en ½-trappa upp i huset är det nära till tvättstuga, bastu och den lummiga, välskötta gården.
Till lägenheten tillhör även 3 förråd.

Här bor ni i en stabil förening i ett stillsamt kvarter utan genomgångstrafik med närhet till såväl Höganäsparken som till citykärnan. I området finns också affärshuset Kvarnen, med bland annat mataffär, apotek och systembolag, och bara några minuter bort ligger Vaksala torg och resecentrum.

Missa inte chansen! Kontakta Adrian för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala