Höganäsgatan 7A

Höganäs, Uppsala Se på karta

2 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
67 m²
Byggår
1932
Förening
BRF Ull
Om föreningen
Avgift
4 253 kr/mån
Pris/m²
38 657 kr/m²

Varmt välkommen till denna vackra 30-tals lägenhet i Höganäs!

Direkt när du kliver in i lägenheten möts du av den generösa takhöjden, de speglade dörrarna och de höga golvlisterna som genomsyrar hela lägenheten. Hela boendet är charmigt och tidstypiskt men samtidigt stilrent och modernt vilket utgör det bästa av två världar!

De 67 kvadratmetrarna som boendet erbjuder fördelar sig på en förvaringsrik hall, ett smakfullt kök och ett stort och harmoniskt sovrum med plats för dubbelsäng. Vidare in i lägenheten finner du en inre hall som är en utmärkt plats för bokhyllor eller läshörna, en praktisk klädkammare, helkaklat badrum med badkar och slutligen ett luftigt och sällskapligt vardagsrum.

Det finns ett flertal vackra originaldetaljer bevarade såsom djupa fönsterbänkar, originalbeslag, stuckatur och sist men absolut inte minst, det slipade och vitlaserade plankgolvet.

Det här är ett utmärkt boende för dig som föredrar ett mer rustikt hem med karaktär i ett av Uppsalas allra finaste områden. Höganäs, som är en del av Fålhagen, har fina grönområden med löpspår, ett flertal restauranger, gym, apotek och vid Vaksalatorg finns affärshuset Kvarnen med matbutik, systembolag, postombud och mycket mer.

Lägenheten ligger på 3e våningen med härlig utsikt över föreningens innergård och området. Hiss finns. Till bostaden hör dessutom ett rymligt källarförråd.
Blir du ägare av Höganäsgatan 7A kommer du att bo nära den fina parken Höganäshöjden, 10 minuters promenad från shoppinggatorna och Uppsala Centralstation.

Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 070-770 18 13 eller [email protected]!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Uppsala