Tornérplatsen 30, 14 vån

Järfälla Jakobsberg, Järfälla kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
14, hiss finns
Byggår
1993
Förening
BRF Tornen i Järfälla
Om föreningen
Avgift
4 284 kr/mån
Pris/m²
32 609 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS : Milsvid utsikt helt ostört från bostadens alla fönster! Balkongen är både ombonad som generös och ligger i ett perfekt solläge. Upplev magin med ett fantastiskt ljusflöde som genomsyrar bostaden. Total harmoni samspelar med välplanerade ytor där alla utrymmen känns generösa. Här är det genomtänkt med möjlighet att enkelt göra om till en 3:a vid behov.

Från hallen slås du direkt av ljuset inne i bostaden och dras mot panorama utsikten som spelas upp framför dig. Lägenheten har genomgående ljusa väggar och från klinkergolvet i hallen övergår det till parkettgolv i övriga rum. Det semiöppna köket är både praktiskt som välkomnande med matsalsdel som öppnas upp mot vardagsrum. Köket ger dig riktigt bra förvaring och goda arbetsytor. Det är vitt med kaklade partier och ett större fönsterparti mot matsalsdelen.

Lägenheten kännetecknas av de stora fönsterna och vyn utanför, högt över takåsar och trädtoppar. I vardagsrummet får du plats med den större soffan - perfekt för filmmyset - och även övrig önskad möblemang finns det utrymme för. Härifrån har du också utgången till balkongen. En riktig juvel 14 våningar upp. Här kan du sitta och njuta av morgonkaffet, lugnet är märkbart trots att du befinner dig rakt ovanför all tänkbar service och utmärka kommunikationer. Det här är din egna lilla värld som du bara genom en knapptryck i hissen kan byta ut mot puls, shopping och pendeltåg.

Sovrummet ligger lite avsides i lägenheten och fönstret som vetter mot balkongen får naturlig skugga så rummet behåller ett skönt klimat. Det är stort med plats för dubbelsäng, skrivbord och ytterligare önskad möblemang. Här finns också ett ytterligare rum - använd det som din walk-in-closet, ditt nya arbetsrum eller kort och gott ditt allt-i-allo förråd - valmöjligheterna är flera men framförallt dina!

Badrummet är ljust med mörka inslag som bryter av. Det är praktiskt med en generös duschdel på ena sidan och en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare på den andra.

Här har lägenheten perfekt för dig som vill ha något utöver det vanliga utan att tumma på bekvämlighet eller rymd! Välkommen att förtrollas!

Kontakta mäklare Paola för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020