Odengatan 15B

Jönköping Öster, Jönköpings kommun Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1941
Förening
BRF Droskan 6 Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 590 kr/mån
Pris/m²
31 357 kr/m²

70 nyrenoverade kvadrat i skandinavisk stil. Fina furugolv, ljusa väggar och en enhetlig stil fördelat på 2,5 välplanerade rum och kök. Nära Citys rikliga utbud/Högskolan/JU och goda kommunikationer. Läge, läge, läge! Det enda du inte kan ändra på!

Interiört ett vitt kvalitetskök med fina vitvaror och väldisponerade ytor. Ett väl tilltaget vardagsrum och ett sovrum som ansluter sig till balkongen i väderstreck norr. Soft att stiga i morgonrocken och tofflorna och förflytta dig ut hit under sommarmorgnar. Hallen är central med direkt anslutning till klädkammaren som sväljer det mesta. Badrummet är helkaklat och bjuder egen tvättmaskin som tar hand om vardagstvätten.
Eftertanke och noggranna val som framförallt genomsyras av en skandinavisk röd tråd har resulterat i ett hem i skandinavisk designanda där materialen ger uttryck och står i händelsernas centrum. Hela lägenheten är dessutom nymålad i skandinaviska kulörer så sent som 2021. - Unikt och modernt på utmärkt citynära adress.

Brf Droskan 6 är en välskött förening där de större renoveringarna på fastigheten är gjorda så sent som 2015 då byggnaden genomgick en totalrenovering. Byggnaden andas nytt och fräscht. Flertalet mervärden för dig som bostadsrättsinnehavare. Här finns indragen fiber, gemensam tvättstuga, torkrum och cykelrum. P-platser utanför porten till vilka det finns möjlighet att ansöka om plats hos föreningen.

Området Jönköping Öster är beläget med närhet till city samtidigt som du bor nära stadens tre sjöar och fina promenadstråk. I Jönköping City strosar du mellan småbutiker och stora kedjor. Här är det aldrig långt till en kopp kaffe eller en bit mat. Restaurangutbudet är stort både vid Atollen men också i gränderna som bjuder lokala bagerier, vinbarer och småställen som överraskar. Närhet till all önskvärd service, resecentrum och goda busskommunikationer som går frekvent ett par kvarter bort. Lokalt på området finner du Coop Östra torget, kända kvarterskrogen El Duderino och parkeringshuset Biblioteket bara runt hörnet.

Varmt välkommen till trendiga Odengatan 15 B. Visning sker efter bokning till ansvariga mäklare, Amanda Emme & Amelie Sjöbring Cimen.

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Amanda Emme:
Tel: 0702-87 34 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Amanda Emme

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Amanda Emme, HusmanHagberg Jönköping
0702-87 34 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.