Poseidongatan 10

Öster Mälarstrand, Västerås Se på karta

117 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
64 m²
Avgift
10 018 kr/mån
Pris/m²
1 828 kr/m²
Nyproduktion 

I nya Kajstaden vid Öster Mälarstrand har vi byggt kvarteret Sjöodjuret. Ett kvarter med 65 nya lägenheter, kooperativa hyresrätter. Kajstaden har ingredienser som Mälaren, småbåtshamn, caféer och strandpromenad. På gården som delas med en bostadsrättsförening finns möjlighet till odling, lek och även en gemensamhetslokal/övernattningslägenhet som kan nyttjas. Sjöodjuret är platsen för dig som vill bo vid vattnet men i stan.

Lägenheten har öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrumsfönstren har vita mellanglaspersienner. Köket har en vit slät lucka, vitt kakel och en svart bänkskiva. Köket är utrustat med kyl/frys, diskmaskin, spis, induktionshäll och mikrovågsugn. Vitvarorna är vita. Badrummet är helkaklat i vitt och grått samt utrustat med tvättmaskin och torktumlare. På väggen sitter en handdukstork och det är dusch. I övriga rum är det vitmålat och ligger ett vackert parkettgolv i ek. Lägenheten har en balkong. Titta gärna in i det virtuella visningsprogrammet under vi bygger för att få en känsla hur det kommer se ut i lägenheterna.

För bästa boendemiljö är det rökfritt i husen, på balkongerna/uteplatserna och den direkta omgivningen. Hushållsel och varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

För att bli medlem i den kooperativa föreningen betalas medlemsinsats på 5 000 kr per kontraktsinnehavare. Vid kontraktskrivning faktureras upplåtelseinsatsen på 117 000 kr.

Läs mer om bostaden
Bjurfors Västerås