Lindövägen 12B

Oxelbergen, Norrköpings kommun Se på karta

2 295 000 kr

2 595 000 kr -12 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
84,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns ej
Byggår
1936
Förening
BRF Åkern
Om föreningen
Avgift
3 414 kr/mån
Driftkostnad
5 544 kr/år
Pris/m²
27 160 kr/m²

Elegant 2,5:a med balkong och som är belägen på bekväma våning 2. Här finner vi vackra detaljer så som bröstpanel, takrosett, dubbeldörrar och pelare. Det här är bostaden för den som kräver det lilla extra och värderar högsta boendekvalité.

Bostaden har under 2020 genomgått en omfattande renovering med fina materialval. Nylagt golv löper genomgående i bostaden och väggarna är ljusa. Vardagsrummet bjuder på en luftig och elegant känsla med stilsäkra detaljer som skapar en tidlös atmosfär. Här finns gott om sociala ytor som förlängs av balkongen samt stora fönsterpartier som bjuder på ett behagligt ljusinsläpp. Smakfullt kök med integrerade vitvaror, gott om förvaring och plats för matbord. Intill köket finner vi kontoret som med små medel kan göras om till barnrum eller skafferi. Sovrummet rymmer en dubbelsäng och här finns gott om golvyta för att skapa mer förvaring. Det helkaklat duschrummet som går i grått och vitt med svarta detaljer har bekvämligheter som golvvärme och tvättmaskin.

Oxelbergen är ett lugnt och trevligt område med närhet till Oxelbergsparken, badhus och mataffär. På några minuter cyklar du in till city där du hittar ett rikt affärs- och kulturutbud.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Norrköping

Kontakta mäklaren

Andreas Söderstam

HusmanHagberg Norrköping
Mäklare Andreas Söderstam, HusmanHagberg Norrköping
0766-23 77 63

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.