Klostergatan 42A

Torpa, Jönköpings kommun Se på karta

2 095 000 kr

2 300 000 kr -9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2,5 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1935
Förening
BRF Klingan 3
Om föreningen
Avgift
5 033 kr/mån
Pris/m²
28 311 kr/m²

Mitt på Klostergatan med närhet till puls, restauranger, caféer, blomsterhandlare, livsmedelsbutik och små butiker. Allt det och mycket mer precis utanför porten! Charmig lägenhet på attraktiv adress med närhet till City! 2,5 rok, 74 kvadrat som inte lämnar något att önska.

Interiört bjuds vackra parkettgolv och ljusmålade väggar, fina snickerier och där det vackra låtits bevaras. Ett nytt kök i grått utförande och badrummet är helkaklat och nyrenoverat i sobra toner så sent som 2021. Utrustat med egen kombinerad tvättmaskin/torktumlare som möjliggör en enkel vardag! Vardagsrummet är rymligt med trevlig öppen spis (ej fungerande) och pardörrarna öppnar upp mot Master bedroom som bjuder gott om yta och förvaringsmöjligheter. Hallen är central och ger ett varmt välkomnande med dess rymd och takhöjd. Arbetsrum eller barnrum i anslutning till köket är mycket uppskattat och bjuder ett trevligt ljusinflöde.
Sammantaget en smakfull lägenhet som andas 50-tal och klassisk stil.

Brf Klingan 3 är en trevlig och nybildad förening. En härlig gemenskap och ständigt fokus på att förfina mervärdena för dig som bostadsrättsinnehavare. Föreningen tillhandahåller bland annat parkeringsplatser, en trevlig innergård, soprum och tvättstuga i fastigheten.

Pulsen som utmärker Klostergatan och den här delen av Torpa är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och barer, enbart ett stenkast från bostaden. Resecentrum ligger 5 minuter från bostaden och det tar cirka 2-3 minuter med cykel till Högskolan. Här är det lätt att trivas för den som vill bo centralt. Ett perfekt tillfälle för studenten eller pendlaren som vill ha närhet till allt. Blomsterbutiken Pomona ligger mitt över gatan när helgbuketten ska inhandlas och café i fastigheten Olgas Crêpes & Gelato är en lockande lyx.

Välkommen hem!

Förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Välkommen att kontakta mig Amanda Emme:
Tel: 0702-87 34 00
Mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping

Kontakta mäklaren

Amanda Emme

HusmanHagberg Jönköping
Mäklare Amanda Emme, HusmanHagberg Jönköping
0702-87 34 00