Timmermansvägen 2B

Ludvika Se på karta

195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Boarea
28,5 m²
Förening
BRF Jordbrukaren
Om föreningen
Avgift
2 029 kr/mån
Pris/m²
6 842 kr/m²

Välkommen till Timmermansvägen 2B och denna fina bostad! Här ges nu chansen att förvärva denna 1a med bra planlösning i omtyckta och populära Brf Jordbrukaren som är Ludvikas största bostadsrättsförening med sina 213 lägenheter. Här bor man på andra våningen med fönster och fransk balkong i trevligt solläge vilket gör denna lägenhet till den perfekta bostaden för dig som en första bostad eller övernattningslägenhet där i stort sett allt ingår i avgiften och med kort avstånd till centrala Ludvika!

Bostaden erbjuder 28,5 välplanerade kvadratmeter som består utav ett allrum med sovalkov, kök/kokvrå, helkaklat badrum med dusch samt hall med plats för förvaring.

Brf Jordbrukaren är Ludvikas största bostadsrättsförening med totalt 213 bostadsrätter och flera lokaler. Föreningen har en stabil ekonomi och låg belåningsgrad samt att de gjort flera större renoveringar och underhåll under de senaste åren. Föreningen tillhandahåller bland annat föreningslokal som medlemmarna kan hyra, bastu med relaxrum mm. Till lägenheten hör två förråd, ett rymligt på vinden och ett i källaren.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika