Lagmansbacken 5

Alby, Botkyrka Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
36 m²
Våning
1 av 8, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Tingshöjden
Om föreningen
Avgift
2 340 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
38 750 kr/m²

Välkomna till denna trevliga och ljus fräscha välplanerade lägenhet i nyskick om 2 r o k 36 kvm i öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med fransk balkong .Denna lägenhet har allt man kan önska sig för trevligt boende. Närhet till goda kommunikationer och centrum . Genomgående parkettgolv i hela lägenheten. Ca 50 meter från fastigheten till tunnelbanan.

VARDAGSRUM - ljust trevligt vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats samt fransk balkong.

KÖK - med all maskinell utrustning. Kökets (Marbodalskök) maskinella utrustning består av inbyggd ugn, fläkt, häll, diskmaskin och kyl/frys. Matplats i förening med vardagsrum.

SOVRUM - trevligt sovrum med plats för dubbelsäng. Rejäl innerdörr till sovrummet.

BADRUM - påkostat duschrum med klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar. Här finns dusch, toalett, handfat, förvaringsskåp, kombinerad tvättmaskin/torktumlare och spotlights.

FÖRRÅD - bra förråd/klädkammare i lägenheten.

ÖVRIGT - fiber till bredband. Om man tar hiss till -2 så är det ca 50 meter till tunnelbanan.

TILLTRÄDE EFTER ÖVERENSKOMMELSE.
Kontakta fastighetsmäklare Hans Fredblad 070-3162520 om ni har frågor eller för personliga visning.

Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Kontakta oss för boendekalkyl och ytterligare information.
Uppgifter angående bostadsytan är baserad på säljarens uppgifter och har kontrollerats med föreningen. Bostadsytan kan av olika skäl vara felaktig. Om köparen anser att ytan är av stor betydelse för köpet bör köparen därför utföra en uppmätning av lägenheten.
BUDGIVNING:
Vi tillämpar s.k. öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren vill sälja. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren redovisar budgivningen och budgivarnas namn.
I det fall det kommer in bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal har undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.
FÖRSÄLJNING FÖRE VISNING:
Ibland kan ett bud inkomma före planerad visning. Mäklaren är skyldig att framföra budet till säljaren. Säljaren avgör om de skall acceptera budet eller ej. Det är att rekommendera, att samma dag som visning sker, gå in på Hemnet för att försäkra sig om att fastigheten finns är till salu. Säljaren avgör om mäklaren, i samband med ett bud som läggs före planerad visning, skall kontakta övriga spekulanter. Säljaren kan även ge mäklaren direktiv att avböja samtliga bud före visning.
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör huvudsakligen från säljaren och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta.
Kontakta oss för boendekalkyl och ytterligare information.
KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp och noga läsa igenom årsredovisning och stadgar. Dessutom rekommenderar vi köpare innan kontraktsskrivning att ta kontakt med föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare information om föreningen och lägenheten.

ALLMÄNT OM OMRÅDET
Alby ligger i nordöstra Botkyrka. Här bor drygt ca 13 400 invånare. Bostadsbebyggelsen i Alby består huvudsakligen av större kvarter med hyreshus. Utöver hyreshusen finns radhus, kedjehus, bostadsrätter och villor.
I Alby centrum finns livsmedelsaffärer, tobaksaffär, restauranger, medborgarkontor, apotek, vårdcentral. I Hallunda Centrum finns det mesta som behövas i vardagen. Det finns flertal restauranger och caféerna. Postombud, apotek, livsmedelsbutiker, dam- & herrmode, växlingskontor, guldsmed, hemelektronik, blommor, spel & tobak, kemtvätt & skrädderi, skomakeri & nycklar, frisör, konditori med mer
Mycket goda kommun

Läs mer hos mäklaren
Fredblads Fastighetsbyrå AB