Skiftesgatan 76C

Anderstorp, Skellefteå kommun Se på karta

1 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1973
Förening
Riksbyggen BRF Skellefteåhus nr 15
Om föreningen
Energiklass
D
Avgift
3 867 kr/mån
Pris/m²
21 311 kr/m²

Varmt välkommen till Anderstorp och ett praktiskt boende beläget endast en trapp upp. Lägenheten är på 61 kvm och har trevlig planlösning samt en inglasad balkong mot öster.

Välkommen in till en hall centralt placerad i lägenheten. Till vänster ligger badrummet med egen tvättmaskin som renoverades 2017. Till höger finns ett ljust kök med matplats belägen vid fönster mot väster. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare för förvaring. Vardagsrummet och sovrummet ligger båda med fönster mot öster. I vardagsrummet finns ekparkettgolv och sovrummet bjuder på garderober samt utgång till den inglasade balkongen i österläge. Tack vare inglasningen förlängs här säsongen och du kan njuta av balkongen även vår och höst. Lägenheten ligger i ett hus beläget längst in på gatan med balkongen mot vändplats och förskola, detta gör att insynen från andra lägenheter är liten.

Till lägenheten hör ett kallförråd belägen intill garagelängorna. Parkeringsplats finns i form av p-stolpe och garage. Till garageplatserna är det kö. Det finns i dagsläget möjlighet att få p-stolpe. Föreningen har fyra kvarterslokaler, två snickerier, en vävstuga samt två vaktmästerier. Det finns flertalet tvättstugor i området och en grovtvättmaskin i tvättstugan/kvartersgården på Skiftesgatan 42.

På Anderstorp har man elljusspår och grönområden runt hörnet, vårdcentralen ett stenkast bort och med en liten promenad kan man gå till Coop Forum för att handla. Det finns förskola, skola samt gymnasium. Här bor allt ifrån barnfamiljer, pensionärer som ungdomar. Med cykeln finns bra cykelvägar att ta sig in till Skellefteå centrum på ett enkelt sätt. Nyligen har dessutom en ny padel-hall öppnat på Anderstorp tillsammans med bland annat gym/träningslokal via Friskvårdskompaniet.

Här har ni alla förutsättningar att uppleva och uppskatta de fördelar som ett boende på Anderstorp innebär.

Varmt välkomna att anmäla er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå

Kontakta mäklaren

Amanda Backman

Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
Mäklare Amanda Backman, Svensk Fastighetsförmedling Skellefteå
070-2610241