Nyproduktion

Årsta Skolgränd 10

Årstaberg, Stockholms kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
40 m²
Byggår
2022
Planerat tillträde
April 2022
Förening
BRF Vélo 1
Om föreningen
Avgift
2 905 kr/mån
Pris/m²
92 375 kr/m²
Nyproduktion

Högst upp i huset! Härlig tvåa med balkong mot den lugna innergården. Här möts du av moderna och stilrena materialval samt utmärkta kommunikationer runt hörnet från bostaden. Njut av den mysiga balkongen och bostadens läge med cykelavstånd till staden och naturen.

Bostaden är utrustad med Besqabs inredingskoncept Solid. Köket i vitt från vedum med en bänkskiva i laminat som är melerad ljust grå. Stänkskyddet matchar med blanka kakelplattor i halvstensförband. Gott om förvaring och maskinell utrustning i rostfritt - induktionshäll, ugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin samt kyl/frys.

Badrummet har komfortgolvvärme och ljus inredning med stora vita, matta plattor i stående rak sättning. På golvet finns en formpressad ljusgrå platta med behaglig yta. Kommoden är vit, liksom bänkskivan över kombimaskin och väggskåp. Kromdetaljer finns både på blandare och beslag, samt vid glasskivan som utgör duschväggen.

Väl tilltaget sovrum med fönster mot gård och platsbesparande skjutdörr. Förvaring i garderob.

Föreningen har två härligt inredda takterrasser som rymmer många sällskap samtidigt, en innergård som är större och ljusare än de flesta, cykelverkstad och garage.

Tillträde beräknas till Q2 2022.

Läs mer om bostaden