Emågatan 31

Bagarmossen, Stockholms kommun Se på karta

2 650 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
BRF Torvmossen 2
Om föreningen
Avgift
3 676 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Pris/m²
46 491 kr/m²
Antal besök
1 557
Dagar på Hemnet
10

Varmt välkomna till en bostad på våning 3 av 3 med knapp insyn!

Lägenhet i gott skick och bevarade detaljer från husets byggår. Här hittar du bland annat fin fiskbensparkett i det stora vardagsrummet, inbyggda garderober intill sovrummet med gamla beslag samt fint bevarade dörrar i trä. Här kan du njuta av en kopp kaffe på den rymliga balkongen i härligt söderläge. Rofyllt sovrum med grönska utanför. Ett fullt utrustat kök med plats för matbord intill ett generöst fönsterparti.

Tillhör en engagerad förening med stora renoveringar redan gjorda som stambyte, fasad-, fönster och balkongrenovering. Fiber indraget till alla lägenheter och garage finns att hyra, f n kö.

En lägenhet som bara måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

Lägenheten ligger på en lugn gata nära natur tillika Bagarmossens centrum med T-bana och diverse service såsom; livsmedelsbutiker, caféer, restauranger, kulturhus, bibliotek, apotek, second hand-butik, blomsteraffär, frisörer etc. Här finns också grönskande områden in på husknuten som Nackareservatet med flera skogsslingor, badsjöar och golfbana.

Pga. rådande tider vill vi gärna att ni anmäler er till visning och på plats visar respekt för övriga spekulanter. Anmälan görs via mäklarens hemsida! Tänk på att vara så få som möjligt i ditt sällskap, kom inte om du är sjuk. Meddela mäklaren om du får förhinder innan din bokade visning eller om det finns andra önskemål, exempelvis digital visning.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Enskede

Kontakta mäklaren

Anna Isaksson

HusmanHagberg Enskede
Mäklare Anna Isaksson, HusmanHagberg Enskede
070-338 44 20