Kalvshällavägen 42, 3 tr

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

2 550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Stenfalken
Om föreningen
Avgift
3 126 kr/mån
Pris/m²
45 536 kr/m²

Stor och välplanerad 2:a med gediget sovrum och rymlig inglasad balkong i skönt solläge!
Här får du en större 2:a med användbara kvadratmetrar som skapar rymd och funktion. Den attraktiva planlösningen skapar en stor social yta och är lättmöblerad och anpassningsbar. Köket är L-format och ger dig goda arbetsytor, bra förvaring samtidigt som ett stort matbord med enkelhet får plats. Här finns möjligheter att anpassa ytan ytterligare efter ditt önskemål.

Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna där insynen är obefintlig - en egenskap som är få förunnat hos lägenheterna i området. Från kök och matplats löper rummet vidare ut i vardagsrum och vidare mot sovrummet. sovrummet är ovanligt stort och du får med enkelhet plats med en större säng och övrig möblemang. Ytterligate ett stort plus här är garderobsväggen som löper längs med ena sidan av rummet - här ges generös förvaring.

Önskar man ytterligare förvaring finns även ett väldigt stort förrådsutrymme längs med hallen. Från hallen når man även lägenhetens badrum. Stilfullt och praktiskt i ljusa kulörer och med en separat tvättdel så tvätten inte behöver konkas ner till någon svårbokad tvättstuga - Ditt hem ska underlätta din vardag och i denna lägenhet har man på ett smakfullt sätt kombinerat det estetiska med det praktiska.

Balkongen med sin inglasning skapar ett ytterligatre rum lång in på senhösten och tidigt in poå våren. Det är stort och ljuset flödar in - det blir din oas med möjlighet till grillning, lounge och odling om det så önskas.

Nyfiken på mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information.

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. I den lokala gymnastiksalen erbjuds möjlighet till olika sportaktiviteter.

All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Så det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram med.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader samtidigt

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.