Kommande

Parkvägen 8

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2017
Förening
BRF Barkarby Metropol
Om föreningen
Avgift
3 120 kr/mån
Pris/m²
49 533 kr/m²
Kommande

Gavelläge med fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier som vetter mot olika väderstreck. Här har man kostat på sig med bland annat marmorerat stänkskydd i 6:a kantigt kakel, svart stenbänk, ljust vacker parkettgolv som löper längs med hela bostaden och glittrande klinkergolv i badrum. Den öppna planlösningen skapar rymd och är både välkomnande som funktionell. Önskar du en större soffa är det inga problem, likaså med det stora matbordet för här är det stort. Planlösningen är väl genomtänkt med den sociala ytan separerat från sovrummet. I sovrummet har du möjlighet till dubbelsäng och ytterligare önskad möblemang. Är förvaring viktigt har du bra med sådan, både öppen som sluten erbjuds längs med en garderobsvägg och ett stort förråd.

Balkongen är verkligen pricken över i:et med bästa solläget. Här finns plats för olika zoner och även blomster och plantering. Här kan du verkligen njuta av en brunch med vänner eller bara sitta med favoritboken och hopkurad i utesoffan.

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola

OMRÅDET
Du kommer bo med ett oslagbart läge med naturen runt ena knuten och pulsen med shopping och ett rikligt serviceutbud runt den andra.

Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en av Sveriges största handelsplatser med över 80 välkända butiker, varuhus och stormarknader.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.