Viggengatan 10

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

2 290 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Flyga
Om föreningen
Avgift
2 971 kr/mån
Pris/m²
53 256 kr/m²

Välplanerat gavelläge med skön och ostörd utsikt mot föreningens gård och balkong i bästa solläge! Lägenheten har ljusinsläpp från flera väderstreck vilket skapar en ljus och luftig atmosfär. Planeringen i den är helt perfekt och gör den enkel att möblera med gott om plats för matplatsdel som övergår i en öppen planlösning till vardagsrumsdel. I köket har du gott om förvaring och bra arbetsyta att laga ihop Ernst senaste kreation. Designen är i modern vit stil och självklart får du bekvämligheter så som en inbyggd micro, en matfallskvarn och diskmaskin.

Lägenhetens samtliga rum är välbalanserade med start från hallen som är lagom stor samtidigt som det finns praktisk förvaring längs med en garderobsvägg såväl som utrymme för öppen avhängning om man önskar det. För den som har behov ytterligare förvaring kan vi lugna dig för till denna lägenhet får du dessutom ett externt förråd. Badrummet som ligger i anslutning känns rymligt och har en generös duschdel och även en tvättdel med en kombinerad tvättmaskin/torktumlare och en praktisk bänk ovan. Badrummet är stilrent, vitt kakel som varsamt bryts mot gråa toner. Från vardagsrumsdelen når man sovrummet. Här har du plats med en dubbelsäng, du har 3 st inbyggda garderober och önskar du ytterligare möblemang finns det utrymme även för det.

Som grädden på moset har du en balkong med utgång från vardagsrummet i skönt solläge. Den är stor och ger plats åt både odling/plantering så som ett bord med stolar för en härlig söndagsbrunch.

Här får du en bostad som visar hur välplanerade ytor i samspel med rättplacerade fönsterpartier som släpper in det naturliga ljuset kan få en mindre 2.a att känns som så mycket större. Detta måste upplevas!

Nyfiken på att veta mer? - Kontakta mäklare Paola för mer information!

OMRÅDET
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt att åka kollektivt i Barkarbystaden. Trafikverket bygger just nu ut Mälarbanan så att det inom kort kan köra dubbelt så många tåg på sträckan Tomteboda-Kallhäll. I samband med utbyggnaden har Barkarby fått en ny pendeltågstation som ligger närmare Barkarbystaden.

I Barkarbystaden kan du njuta av att ha alla bekvämligheter precis runt hörnet. Här finns restauranger, caféer, friskvårdsanläggningar, gym och en Ica maxi-butik som alla är redo att ta hand om dig och dina behov. Du bor granne med en

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.