Bellmansgatan 26

Bellman, Uppsala kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1966
Förening
HSB BRF 51 Bellman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
3 790 kr/mån
Pris/m²
25 299 kr/m²

På Bellmansgatan 26, i ett populärt och trevligt område, hittar ni denna smakfulla och ljusa lägenhet som präglas av genomgående fina ytskikt och bra planerade rum. Planlösningen erbjuder en stor hall med plats för avhängning och förvaring i garderob, tilltalande vardagsrum med fönster i två väderstreck, kök med "fönster" intill matrum där ni också når lägenhetens soliga balkong. Utöver detta hittar ni också ett rymligt sovrum och ett fräsch stamrenoverat badrum och en klädkammare för extra förvaring.

Till lägenheten finns ett förråd att utnyttja bredvid lägenhetens ytterdörr på våning 3.

I Bellman bor ni i ett lugnt och trivsamt område, med service vid Heidenstams torg nära till hands och naturområdet Röbo med springspår och utegym strax utanför dörren. Med en cykeltur på ca 6-7 minuter tar ni er till Uppsalas stadskärna samt resecentrum och på en lika kort cykeltur i motsatt riktning når ni Gränby centrum. Busshållplatsen finns i direkt anslutning till området.
I föreningen finns det trevliga innergårdar med trädgårdsmöbler och de boende får även utnyttja föreningens egna motionsrum, bastu och övernattningsrum. Tvättstugan finns i nära anslutning på föreningen innergård.

Potential finns att disponera om lägenheten till en 3:a genom yta i vardagsrummet, tack vare fönster i olika väderstreck.

Välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv

Kontakta mäklaren

Beyar Hajo

Widerlöv
Mäklare Beyar Hajo, Widerlöv
076-200 83 12