Bjursdalsvägen 8a

Boxholm, Boxholm Se på karta

495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62,5 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
Riksbyggen BRF Boxholmshus nr 2
Om föreningen
Avgift
3 339 kr/mån
Pris/m²
7 920 kr/m²
Antal besök
3 035
Dagar på Hemnet
19

Välkommen till Bjursdalsvägen 8A och denna trivsamma lägenhet högst upp i huset med en mysig inglasad balkong. Utsikten över grönområdet, fönster i två väderstreck och det helt insynsskyddade läge är perfekt! Utanför huset finns fin natur och bara ett stenkast bort finner ni Timmeröbadet. Utöver detta erbjuds närhet till såväl matbutiker, skola, förskola och pendeltåget. Blir det bättre än såhär? Förmodligen inte!

Lägenhetens disposition är minst sagt optimal. I hallen strömmar ljuset in från de stora fönsterpartierna som vetter åt två väderstreck. En enhetligt golv löper vidare från hallen till matplatsen och köket. Köket är välplanerat med utmärkt förvaring bakom grå skåpsluckor och en mörk bänkskiva samt vitt kakel ovanför arbetsytorna. Ett stort fönster som vetter mot grönområdet släpper in trivsamt ljus. Köket är utrustat med full maskinell utrustning med kyl, frys, fullstor diskmaskin, spis och spisfläkt. Planlösningen ger utrymme för en matplats som skapar en härlig samvaro. I direkt anslutning till matplatsen finner ni den inglasade balkongen. Vardagsrummet rymmer både en soffgrupp och ett matbord om så önskas.

Sovrummet ligger innanför lägenhetens matplats. Från detta rum har ni utsikt och ljusinsläpp från ett stort fönster utan direkt insyn. Här rymmer ni enkelt en dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. En rymlig klädkammare bjuder på bra klädförvaring. Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin.

På Bjursdalsvägen 8A bor ni i en populär förening med bra grannar i ett attraktivt område. Här bor ni med närhet till centrum, skogen med fina promenadstråk och endast cirka 10 minuter till pendeltåget. Här är det även promenadavstånd till både skola och förskola.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby