Kommande

Fotbollsvägen 12A

Brandholmen, Nyköpings kommun Se på karta

1 575 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
2019
Förening
BRF Brandholmen i Nyköping 2
Om föreningen
Avgift
3 027 kr/mån
Driftkostnad
11 496 kr/år
Pris/m²
27 155 kr/m²
Kommande

Ljus och trevlig gavellägenhet med inglasat uterum och fin uteplats med kvällssol på lugnt område ett stenkast från Rosvalla och promenadavstånd till hamnen och härliga promenadstråk. Lägenheten är 58 m², välplanerad och ljus då det finns extra fönster i både kök och vardagsrum. Praktisk förvaring i hallen bakom skjutdörrar. Köket har rostfria vitvaror i märke Bosch. Rymligt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Förrådet/klädkammaren har även ett fönster vilket gjort att nuvarande ägare har använt utrymmet som kontor. Brandholmen är ett expansivt och naturskönt område i Nyköpings ca 2,5 km från Nyköpings centrum. Fina promenadvägar längs vattnet mot Nyköpings centrum och hamnen med utbud sommartid med bl a sommarcaféer, restauranger och glassbarer. I närområdet finns även förskola, skolor samt Rosvalla Arenor för idrott, evenemang, restauranger och gym. Här bor man bra!

Välkommen att höra av dig för visning!

Säljaren berättar:

Bostaden
"Det bästa med lägenheten är ljusinsläppet och dess två uteplatser. Man kliver upp med morgonsolen strålandes in genom sovrumsfönstret, slår upp dörren till uterummet och kan njuta av både frukost och lunch bakom det värmande glaset. Ljuset fortsätter att strömma in under dagen och eftermiddagskaffet är redo att avnjutas på den öppna uteplatsen vid köket. På sommaren står solen tillräckligt högt för att inte försvinna ner bakom husen förrän niotiden på kvällen. Detta blir verkligen som en förlängning av lägenheten och gör att man kan ta tillvara på samtliga årstider samtidigt som det bjuder in till mycket umgänge.
Området
Det är ett lugnt och trevligt område med mycket blandade åldrar. Trots närheten till Rosvalla så kommer man tack vare läget bort från större del av trafiken och kan in stället njuta av den öppna gräsytan som finns precis utanför huset. Det vi har uppskattat mest är närheten till hamnen och de fina promenadstråken som slingrar sig längs med vattnet och vidare upp i närliggande skog."

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Maria Kåbring

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Maria  Kåbring, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46730239665

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.