Högövägen 12B

Bredvik, Växjö Se på karta

1 445 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1
Byggår
2019
Förening
BRF Elins Trädgårdar
Om föreningen
Avgift
3 332 kr/mån
Driftkostnad
8 640 kr/år
Pris/m²
26 273 kr/m²
Antal besök
918
Dagar på Hemnet
5

Varmt välkommen till Brf Elins trädgårdar om 2 rok om 55 kvm med stenlagt uteplats i markplan. Vi stiger in och nås av entré med städskåp samt plats för förvaring i klädkammare intill. Klädkammaren nyttjas idag som arbetsrum. Vi når ingång till sovrum med förvaring i form av två garderober. Helkaklat badrum med dusch, wc, tvättställ och tvättpelare med egen tvättmaskin och torktumlare. Öppet kök/vardagsrum med utgång till stenlagd uteplats i markplan.

Bredvik, den gröna stadsdelen väster om Växjö centrum, är populärt bland stadens barnfamiljer. Här bor du nära naturen och har sjön inom räckhåll och till Växjö centrum tar du dig snabbt med buss, bil eller cykel. Pär Lagerkvist skola samt en förskola finns redan i området. Förutom skolbyggnaden kommer här också att finnas en sporthall och en konstgräsplan. Bredvik ligger utmed Norra Bergundasjöns västra strand. Det finns en lekplats och en ny gångstig utmed sjön.

Varmt välkomna att boka tid för visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 10
    maj
    Mån 10 maj kl. 16:30–17:30
    Boka via mäklarens hemsida svenskfast.se. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.