Klädesvägen 38 A

Bromma/Brommaplan, Stockholm Se på karta

2 490 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Byggår
2017
Förening
BRF Bromma Tracks
Om föreningen
Avgift
2 833 kr/mån
Driftkostnad
3 240 kr/år
Pris/m²
49 800 kr/m²

TOPPSKICK - MILSVID UTSIKT - STOR BALKONG I SOLIGT VÄSTERLÄGE - LÅG AVGIFT - NÄRA TILL ALLT - JURIDISK PERSON MÖJLIGT

Välkommen till denna ljusa och moderna 2:a om 50 kvm. Här erbjuds ett högt och fritt läge med vidsträckt utsikt över takåsar. Balkongen ligger i fritt och soligt västerläge, balkongen nås från såväl vardahgsrum som sovrum, bätter blir det inte. Insynsskyddat boende med generöst ljusinsläpp genom flera fönster samt full utblick över horisonten och årstidernas vackra färger. Synnerligen bekymmersfritt boende som en nyproducerad lägenhet ger med tillgång till gemensam pool på den grönskande gården. Ta tillfället att få bo i Brommas häftigaste bostadskvarter, bara 15 min från Stockholm City. Juridisk person OK!

Bostaden är i genomgående toppskick med smakfulla och tilltalande materialval. Stor balkong längs hela lägenhetens soliga sida med plats för flera sittgrupper och planteringskrukor. Bostadens ytor är välplanerade och erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger härlig rymd, luftiga ytor och mycket ljus. Vidare finns här ett riktigt bra sovrum. Ett väl tilltaget badrum med vitkaklade väggar, grått klinkergolv med golvvärme samt egen kombimaskin. Köket är från kvalitativa HTH med maskiner från Siemens. Köket ger en påkostad känsla med smakfull kombination genom vita luckor, stilfulla handtag och knopar, grå bänkskiva samt stänkskydd i vitt. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, allt i ett underbart ljusinsläpp från flera fönster. Vardagsrum inbjuder till lättmöblerade ytor och socialt umgänge. Lägenheten är noggrant utformad för att vara optimalt yteffektiv och utnyttja varje kvadratmeter. Det tillsammans med det högt och fritt gavelläge gör att trivselfaktorn är mer än hög!

Den stora innergården erbjuder en gemensam pool med soldränkt trädäck samt både grönska och sittgrupper med goda grillmöjligheter. Här är det enkelt att leva socialt om man så önskar. Trevlig gemenskap vid den gemensamma poolen, perfekt när solen ligger på över gården. Med endast några minuter till T-bana får du sova en stund extra på morgonen om så önskas. Vid Brommaplan finns dessutom all tänkbar service bland annat apotek, matvarubutik, vårdcentral och caféer. Föreningen har parkeringsplatser utomhus och i garage under gården. Det är generöst med cykelparkering, det ska vara enkelt att göra gröna val mellan varven!

Välkommen till Klädesvägen 38, vån 5!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Bromma