Kratsbodavägen 50A

Bromma / Mariehäll, Stockholm Se på karta

3 150 000 kr

2 895 000 kr +9%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 4, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF the Bronze
Om föreningen
Avgift
3 265 kr/mån
Driftkostnad
3 400 kr/år
Pris/m²
63 000 kr/m²
Antal besök
2 297
Dagar på Hemnet
16

*** ACCEPTERAT PRIS! PRINCIPEN FÖRST TILL KVARN GÄLLER. KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING!***
SPEKTAKULÄR OCH INSYNSSKYDADD BOSTAD I TVÅ VÄDERSTRECK MED BALKONG I SYDVÄSTLÄGE BELÄGEN I EFTERTRAKTADE MARIEHÄLL/SUNDBYBERG!
Varmt välkommen att förvärva denna makalösa och ljusa bostad i gavelläge med stor balkong i sydvästläge, otroliga förvaringsmöjligheter, öppen planlösning och separat sovrum i det unika konceptet "The Bronze" med Townhouse-upplevelse. Här är det fokuserat på material som är beständiga över tid och håller länge. Omfamnas av ljus och härlig rymd från breda fönsterpartier i två väderstreck, fullutrustat kök med interiör från bla märket SMEG, lyxigt badrum med spa-känsla med de mest högkvalitativa materialvalen karakteriserar detta vackra hem. Tack vare det väl tilltagna vardagsrummet i gavelläge och dess generösa fönster från golv till tak skapas ett fint ljusflöde i hela lägenheten där ni omfamnas av ljus och härlig rymd. Bostadens pärla, den stora och inbjudande balkongen, blir som extra rum under årets varmare årstider och bjuder på härlig sällskap av de grönskande träden där du kan njuta av den färgsprakande himlen och grillkvällar. Genomgående ekparkett i holländskt mönster samt vitmålade väggar.

En fantastisk bostad med gångavstånd till vackra Bällstaån som erbjuder strandpromenader, Sundbyberg C och Bromma Blocks med butiker, restauranger så som populära Bun meat Bun och Valentino samt goda kommunikationer. Ett boende med allt man kan önska sig och lite till. Välkommen att längta hem!

OBS! Möjlighet till förhandsvisning - kontakta ansvarig mäklare Caroline!

Läs mer hos mäklaren
Bronze Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Caroline Hanell

Bronze Fastighetsförmedling AB
Mäklare Caroline Hanell, Bronze Fastighetsförmedling AB
076-3196470