Lövingsgatan 22B

Bymarken, Jönköping Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1929
Förening
BRF Sandbacken 3 i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 510 kr/mån
Pris/m²
30 488 kr/m²

Vidsträckt och hänförande Vätterutsikt som når hela vägen till Visingsö och Jönköpings stad! Interiör miljö av unikt slag med lyxiga material och vackra furugolv som möter det moderna.

Unikt tillfälle! Nu saluförs denna tvårummare med öppen, social planlösning och balkong på första parkett mot Vättern! Här bor du dessutom med kamin, gemensamt Spa-bad och p-plats som ingår i avgiften! Välskött förening av engagerad styrelse på nära avstånd till Jönköping City!

Våningen bjuder en trevlig köksö perfekt att mingla vid och matsalsdel som rymmer plats för många gäster. Fönster i tre väderstreck skapar en genomgående ljus och härlig inomhusmiljö. Snyggt och stilrent kök med väl valda material och finesser.
Den öppna spisen värmer under kyliga vinterhalvåret efter ett bad i jacuzzin på gemensamma trädgården. Lyxigt!
Vardagsrummet bjuder naturlig plats för soffan med hänförande vyn över Vättern genom balkongdörrarna. Nästan så man tror att det är en tavla. Vättern bjuder ett skådespel oavsett väder. Från vardagsrummet når du det väl tilltagna sovrummet med fönster mot den häpnadsväckande vyn att vakna till. Goda förvaringsutrymmen både i sovrum bakom skjutdörrar och längre in i mellanhallen. Separat helkaklat duschrum med golvvärme och WC alldeles intill. Denna lägenhet är lyxig i dubbel bemärkelse!

Charm och nutid möter moderna detaljer och smälter samman på ett ypperligt sätt!

Föreningen är välskött och håller även med en vacker trädgård med altandäck, Jacuzzi och loungemöbler. Här kommer garanterat vännerna att trivas när de kommer på besök oavsett tid på året. För visst är det alltid tid för ett Spa-bad i goda vänners lag.

På Bymarken bor du med närheten till City och alla bekvämligheter du kan tänkas behöva på nära avstånd. Goda kommunikationer och cykelvägen utmed Vätterstranden möjliggör enkelt resande. Till Jönköpings City tar du dig på mindre än 10 minuter.

Varmt välkommen till ditt nästa boende med vidsträckt vy över Vättern och Jönköpings stad på Lövingsgatan 22 B, Bymarken!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Jönköping