Friluftsvägen 5B

Centrala Sundbyberg, Sundbyberg Se på karta

2 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
49 m²
Balkong
Ja
Byggår
1943
Förening
BRF Sparven 10
Om föreningen
Avgift
2 984 kr/mån
Pris/m²
59 082 kr/m²

Perfekt läge med närhet till kommunikationer, service samt grönska!

Ett rogivande boende med lugnt läge med nära till allt. Lättmöblerad vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönster. Mysig balkong med plats för stol och bord. Köket är charmigt och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Rymligt sovrum med anslutande klädkammare. Stambytt badrum med badkar.

På Friluftsvägen bor du i gränslandet mellan Solna och Sundbyberg. Det betyder att du bor ca 10 min från Stockholm city med goda kommunikationsmöjligheter med T-bana, bussar, pendeltåget och tvärbanan. Näckrosen är närmsta T-bana och flertalet bussar trafikerar också området.

I närliggande Tuletorget finns omtyckta restauranger som populära Piatti, Thai House Wok och Waynes Coffe. På kort promenadavstånd nås Sundbybergs kärna med Sturegatans köpstråk och Signalfabriken med ett varierat utbud av butiker, restauranger och caféer samt service.

Mataffärer ligger i nära anslutning till Näckrosens T-bana. Både längs med Tulegatan och Råsundavägen finns det ytterligare flertal restauranger, bageri och mysiga butiker. Inte långt ifrån bostaden finns Filmstaden Råsunda, Friends Arena och Mall of Scandinavia som erbjuder det mest innovativa inom mode, mat, teknik, sport och design.

Närhet till simhall och flertal gym bland annat SATS vid Tuletorget. För dig som hellre motionerar utomhus finns vackra Råstasjön och Lötsjön som erbjuder härliga promenadstråk.

** Se förslag på alternativ planlösning **

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Solna Sundbyberg

Kom på visning

  • 23
    feb
    Imorgon kl. 15:30-16:15
    Öppen visning - välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren