Esplanaden 6A

Centrum, Oxelösunds kommun Se på karta

595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1953
Förening
BRF Oliven 13-14, Oxelösund
Om föreningen
Energiklass
E
Avgift
3 380 kr/mån
Driftkostnad
11 100 kr/år
Pris/m²
10 439 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och renoverade lägenheten på Esplanaden 6A!!
På fjärde våningen finner ni denna unika vindsvåningen om 57 kvm med inglasad balkong.
Trivsamt boende med högt i tak och med synliga takbjälkar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum och från vardagsrummet kommer man ut till den inglasade balkongen, där du kan njuta av solen stora delar av dagen och till sen kväll.
Det finns en inre reparationsfond på 4 252 kr, perfekt att nyttja om du vill anpassa lägenheten efter ditt eget tycke och smak.

Lägenheten är attraktivt belägen med närhet till det bästa Oxelösund har att erbjuda.
Oxelösund är känt för havet och sin underbara skärgård, här finns populära badplatser som Jogersö och Femöre. Har man ett båtintresse finns här gott om båtplatser. Med båten nära till hands är havet alltid runt hörnet. Här finns också fina promenadstråk i skog och mark. När dagarna blir kortare och kallare finns det förstås gott om inomhusaktiviteter. Äventyrshuset Boda Borg, Allaktivitetshuset Koordinaten och Ramdalens bad- och sportanläggning erbjuder upplevelser, lek och rekreation för alla åldrar!

Säljaren berättar:
Lägenhet med högt till tak och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket gör att man kan umgås med vänner samtidigt som man lagar mat.
Den inglasade balkongen har utsikt över vackra solnedgångar, solnedgångarnas färger målar även stora allrummet i dess ofta, rosa sken. Vilket ger stor mysfaktor!
Närhet till mycket, välsorterade ICA supermarket och centrum inom gångavstånd och Boda Borg ett kvarter bort. Grönområde med en liten sjö i närområdet, restaurang och kvartersbutik runt husknuten. God tillgänglighet till motorväg, Nyköping och tåget.

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Renata Choukeir

Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Renata Choukeir, Svensk Fastighetsförmedling Nyköping
+46728582792

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.