Dragarbrunnsgatan 11A

CENTRUM, Uppsala Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,2 m²
Balkong
Nej
Byggår
1969
Förening
BRF Dragarbrunnsgatan 11, Hörnet
Om föreningen
Avgift
2 457 kr/mån
Pris/m²
40 836 kr/m²
Antal besök
2 762
Dagar på Hemnet
11

Nu är det dags, äntligen ska du/ni få möjligheten att bo centralt i en superfin lägenhet!

Med det centrala läget "mitt i stan" når du det mesta i Uppsala på bara 5 minuter. Varmt välkommen att titta på denna 2:a med stort nyrenoverat kök och 2 franska balkonger. Badrummet är stambytt 2016. Lägenheten har nymålade väggar, nymålat tak, nya parkettgolv och nya innerdörrar, allt gjort nu under våren 2020!

Vi tror denna lägenhet passar många. Du är kanske student, eller är ni två? Du kanske är nybliven singel som vill leva centralt stadsliv. Lägenheten passar även den lilla familjen. Det finns många möjligheter i denna lägenhet. Här får du ett stort kök med öppen planlösning, som gjort för att umgås och ha stora middagar. Det stora sovrummet går fint att nyttja till både sovrum och vardagsrum, eller kanske dela av till två rum? Behöver du ändå ett rum till? Det finns här. Ett mindre rum som kan passa för många behov.

Brf Dragarbrunnsgatan 11 Hörnet är centralt belägen i Uppsala på Dragarbrunnsgatan 11 A och B. Du har Stadsbiblioteket, Linnéträdgården, caféer och barer och om 1-2 år en ny biograf som nära grannar. Föreningen bildades 2013 och fastigheten förvärvades 2016. Fastigheten som uppfördes 1969, består av ett flerbostadshus om 3-6 våningar med 53 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 16 garageplatser och 7 parkeringsplatser utomhus. En lugn innergård finns, skyddad från stadens brus. Föreningens ekonomi är god och kommer förbättras ytterligare då föreningen har ett flertal hyresrätter som kommer kunna säljas efterhand. Föreningen godkänner under vissa förutsättningar delat ägarskap.

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren