Dragarbrunnsgatan 11A

CENTRUM, Uppsala kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56,2 m²
Balkong
Nej
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1969
Förening
BRF Dragarbrunnsgatan 11, Hörnet
Om föreningen
Avgift
2 487 kr/mån
Driftkostnad
2 172 kr/år
Pris/m²
44 395 kr/m²

Nu är det dags, äntligen ska du/ni få möjligheten att bo centralt i en superfin lägenhet!

Med det centrala läget "mitt i stan" når du det mesta i Uppsala på bara 5 minuter. Varmt välkommen att titta på denna 2:a med stort nyrenoverat kök och 2 franska balkonger. Badrummet är stambytt 2016. Lägenheten totalrenoverades 2020 med nymålade väggar, nymålat tak, nya parkettgolv och nya innerdörrar, allt gjort under våren 2020! Under 2021 tillkom flertalet garderober.

Vi tror denna lägenhet passar många. Du är kanske student, eller är ni två? Du kanske är nybliven singel som vill leva centralt stadsliv. Lägenheten passar även den lilla familjen. Det finns många möjligheter i denna lägenhet. Här får du ett stort kök med öppen planlösning, som gjort för att umgås och ha stora middagar. Det stora sovrummet går fint att nyttja till både sovrum och vardagsrum, eller kanske dela av till två rum? Behöver du ändå ett litet rum till? Det finns här. Ett mindre rum som kan passa för många behov. Perfekt om ditt liv har blivit med att jobba hemma är det nya. Utmärkt utrymme för hemmakontoret!

Brf Dragarbrunnsgatan 11 Hörnet är centralt belägen i Uppsala på Dragarbrunnsgatan 11 A och B. Du har Stadsbiblioteket, Linnéträdgården, caféer och barer och om ca 1-2 år en ny biograf som nära grannar. Föreningen bildades 2013 och fastigheten förvärvades 2016. Fastigheten som uppfördes 1969, består av ett flerbostadshus om 3-6 våningar med 53 lägenheter och 2 lokaler. Föreningen har 16 garageplatser och 7 parkeringsplatser utomhus. En lugn innergård finns, skyddad från stadens brus. Föreningens ekonomi är god då föreningen har haft ett flertal hyresrätter som sålt. Föreningen godkänner under vissa förutsättningar delat ägarskap. Föreningens förvaltnings sköts via Riksbyggen. Mer information om föreningen finns via deras hemsida: www.db11.bostadsratterna.se

Välkommen att anmäla dig till visningen söndag 15 augusti. (Anmälan krävs. Görs via bokningsknapp på mäklarens hemsida).

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren

Kontakta mäklaren

Eva Brevemark

Riksmäklaren
Mäklare Eva Brevemark, Riksmäklaren
070-545 33 00

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.