Kålsängsgränd 1C

Centrum, Uppsala Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
41,8 m²
Byggår
1984
Förening
BRF Kungsängsliljan
Om föreningen
Avgift
3 438 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
42 943 kr/m²
Antal besök
2 533
Dagar på Hemnet
19

**Observera att anmälan till visning krävs och vi önskar att detta respekteras för allas trygghet. Anmäl dig senast 24h innan visningen. Om ni önskar privatvisning så är ni varmt välkomna att höra av er.**

Välkommen till välplanerad två i centrala Uppsala! Här bor du i ett lugnt läge på Kålsängsgränd i hjärtat av Uppsala. Bostaden erbjuder ett ljust vardagsrum, rymligt badrum, sovrum samt kök med diskmaskin. Bostaden ligger en halv trappa upp som gör den väl insynsskyddad från gående på trottoaren. Finns även bekvämligheter så som hiss i fastigheten!

Denna bostadsrättsföreningen erbjuder bekvämligheter så som restaurang där föreningens medlemmar kan äta högklassig mat till ett fördelaktigt pris, bibliotek, gästrum för nära och kära, gym, hobbyrum m.m.

Här bor du med närhet till Årummet och Fyrisån samt i ett perfekt läge om man vill bo med promenadavstånd till Uppsala city med alla dess butiker, restauranger, caféer m.m. Samt även närhet till både Resecentrum samt till vårdcentral och apotek.

Serviceavgiften på 1 300 kr/mån medför bland annat rabatterade matkuponger i restaurangen samt tillgången till föreningens gemensamma utrymmen som t.ex. gymnastiksal, hobbyrum, bibliotek, gästrum, innergård m.m. Restaurangen har öppet alla dagar förutom lördagar. Matkuponger köpes och anmälan görs till middag. Om man inte har möjlighet att äta i restaurangen så kan man nyttja måltiden genom att ta med sig takeaway.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala