Slottsgatan 44B

City, Jönköping Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
62 m²
Balkong
Nej
Byggår
2019
Förening
BRF EAST i Jönköping
Om föreningen
Avgift
3 749 kr/mån
Pris/m²
36 290 kr/m²

Stilsäker tvårummare i trendiga EAST! 12 kvadratmeter stor uteplats som vetter åt söder och en egen entréterrass om nästan 5 kvadratmeter. Det tillsammans med en perfekt planlösning gör lägenheten komplett. Under den förhöjda innergården, har bostadsrättsföreningens medlemmar möjlighet till parkeringsplats i ett stort varmgarage. De parklika omgivningarna inkluderar grönområden för aktivitet och kommer även innehålla en gästlägenhet samt en festlokal för de boende. Allt för att ge möjlighet till ett rikt socialt liv.

Projektet kännetecknas i alla delar av hög standard och en tanke för ett modernt och flexibelt boende. Lägenheterna har fullt utrustade kök med rostfri maskinpark, stora badrum med helkaklade väggar samt egen tvättmaskin och torktumlare. Allt detta i kombination med väl tilltagna ytor tillsammans med smarta förvaringslösningar ger en hög bekvämlighet.

Vill du själv söka efter mer information, bilder, ritningar och använda lägenhetsväljaren som visar vilka lägenheter som är sålda och vilka som är lediga kan du utforska mer på projektets hemsida - east.tosito.se

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping