Ugglevägen 11 (Accepterat pris)

Ekängen, Nacka Se på karta

2 400 000 kr

1 995 000 kr +20%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Nacka-Hus i Ekängen
Om föreningen
Avgift
3 470 kr/mån
Driftkostnad
5 364 kr/år
Pris/m²
63 158 kr/m²

Accepterat pris, först till kvarn. Kontakta Anas Taba på 070 740 15 37 för privatvisning.

I lummiga och inbäddade Saltängen finner ni denna insynsskyddade bostad i fint läge med närhet till såväl havet, badsjö, naturen och kommunikationer. Fint ljusinsläpp tack vare fönster i tre väderstreck och en smart planlösning med tillbyggt sovrum. Här utnyttjas varje kvadratmeter till sin fulla rätt. Lägenhetens hjärta är den nya balkongen i soligt eftermiddagsläge. Lägenheten är placerad på första våningen och unikt nog för denna lägenhet så har det bara varit positivt då ingen hiss finns och fastigheten är placerad på toppen av ett berg. Detta gör att man upplever utsikten som om man var på betydligt högre höjder än vad man faktiskt är. Detta är något för dig som vill bo lugnt och skönt men ändå ha nära till stadspuls. Välskött och Nackas äldsta förening med bytta stammar, stabil ekonomi och bra parkeringsmöjligheter.

Saltängen/Ektorp är ett av Nackas mest attraktiva bostadsområden med sitt lugna och fridfulla läge intill Saltsjö Duvnäs som erbjuder underbara kringmiljöer med strövområden och båtliv alldeles intill. Kommunikationerna till och från Slussen är mycket goda, bussen som går dygnet runt tar ca 15–20 minuter. För cyklisten så når man in till Slussen på halvtimmen och reservhjul hittar man på Bike Village som ligger precis intill Ugglevägen. Skuruparken, som ligger just intill, utvecklades parallellt med Hagaparken. Under slutet av 1700-talet anlades där en engelsk park som kallades Skuru Promenader. Länge fanns möjlighet att ha en kolonistuga med odlingslott där. Där finns gott om lövträd, bl. a många vackra ekar. Idag beträds den med fördel av den som gillar att vara i skön natur och promenera, jogga, ha picknick på klipporna eller bara njuta av lugnet.

Inte långt därifrån ligger Ektorp Centrum med ett bra utbud av butiker. Där finns bland annat det populära konditoriet Gateau, två bra mataffärer samt Hälsospecialisten i Nacka. Vill man besöka större köpcentrum så finns såväl Nacka Forum som Sickla Köpkvarter inom bekvämt avstånd.

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Nacka