Nyproduktion

Ravinvägen 2 lgh 113

ELLÖS, ORUST, Orust Se på karta

1 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42,5 m²
Våning
1
Avgift
2 083 kr/mån
Pris/m²
34 118 kr/m²
Nyproduktion

Välkommen till ett bekymmersfritt boende i Ellös på Orust. Med unikt läge intill havet, mitt i Ellös, har vi byggt ett modernt boende bestående av 38 lägenheter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. När du inte är där har du möjlighet att hyra ut din lägenhet genom hotellet som dessutom kan bjuda på all tänkbar service. Säg hej till det bästa av två världar – hemester.

8 bra lägenheter kvar av totalt 38! Se aktuell status för vilka som finns lediga samt placering i huset på:
https://brfsjogarden.com/lagenhet

LÄGENHETERNA
De 38 lägenheterna är belägna i det tidigare konferenshotellet Sjögården i centrala Ellös. Byggnaden består av tre våningsplan och lägenheterna kännetecknas av ett modernt boende där varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Nästan alla lägenheter har ett eller två sovrum, vardagsrum, badrum och kök.
All utrustning är funktionell och håller god standard. Lägenheterna sträcker sig från cirka 25 till 90 kvadratmeter. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och i stort sett alla vetter mot havet. Här kan du odla växter, äta och umgås med vänner och familj.

UTHYRNING OM DU VILL
BRF Sjögården är en bostadsrättsförening med flera fördelar.
Om du själv inte kan utnyttja din lägenhet kan den hyras ut via Hotell Varvet. Intäkterna fördelas mellan dig och hotellet. Förutom en möjlig intäktskälla innebär hotellupplägget att du får tillgång till tjänster som gör ditt eget boende bekvämare; till exempel städning, tvätt, sänglinne och handdukar, frukost och lunch. Får du besök kan du även boka extra rum för dina vänner, eller ta med dina kollegor på konferens i november.
Hotellvärden sköter allt det praktiska med bokning, nycklar, städning och betalning. Hotellvärden ser även till att allt fungerar som det ska – när du själv inte är här – vilket ger dig en ökad trygghet.
Till föreningen hör också vissa lokaler, varav en hyrs ut till restaurang Varvet och en kommer hyras ut till spa- och poolavdelningen. Förutom tillgång till hotellservice skapar det full kontroll och extrainkomster till bostadsrättsföreningen

Läs mer om bostaden
Svensk Nyproduktion Västra Götalands län