Kommande

Bordsvägen 35

Enskede, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
52 m²
Balkong
Ja
Våning
1, hiss finns ej
Byggår
1947
Förening
BRF Hyvelbänken 2
Om föreningen
Avgift
3 053 kr/mån
Driftkostnad
4 800 kr/år
Kommande

Välkommen till Bordsvägen 35 och denna lägenhet där du bara kan flytta in. Här erbjuds en ljus och luftig bostad som är helt rätt för dig som drömmer om en lägenhet där det är enkelt att umgås. Direkt i hallen slås vi av en härlig planlösning där du når bostadens alla rum; köket med stor matplats, rymligt vardagsrum med generös takhöjd på 2,70 meter, det rogivande sovrummet i behaglig kulör med dubbelgarderob och stambytt badrum med tvättmaskin. I hallen når du även en stor klädkammare som rymmer det mesta. I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens underbara balkong med sol hela dagen och plats för ett mindre bord. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar tillsammans med nära och kära.

Brf Hyvelbänken 2 är en välskött förening med strukturerade framtidsplaner. Föreningen äger fyra hyresrätter varav en av dessa inom kort kommer att säljas. I föreningen finns även parkeringsplatser, cykelrum, tvättstuga, grillplats och tillhörande källarförråd.

Gubbängen är en mycket populär del av Enskede. Här bor du i ett lugnt, trivsamt och charmigt område omgivet av grönska. Gemytliga Gubbängens centrum med affärer, restauranger, teater och service, ligger endast med en minuts promenad från lägenheten, men vill ni hellre in till stan så har ni T-banan ett stenkast från porten som tar er dit på ca 15 minuter. Du bor med cykelavstånd till natur- och rekreationsområden och flera trevliga badplatser. Med T-banan bor du endast ca 4 minuter från Farsta Centrum med shopping i ca 150 butiker. Åker du en hållplats till finner du Farsta Strand med pendeltågstation som tar dig snabbt över hela Stockholm. Cykelavstånd till natur- och rekreationsområden och flera trevliga badplatser. Cykelbanan längs gröna linjen är till stor del avskild från biltrafik och välunderhållna vilket gör att du kan cykelpendla till arbetet under sommarhalvåret. I närområdet finns också flera skolor, lekparker, idrottsplats, simhall, gym och ny ishall.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Farsta-Enskede

Kontakta mäklaren

Elin Norberg

Svensk Fastighetsförmedling Farsta-Enskede
0708989979

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.