Grusåsgränd 185

Enskededalen, Stockholm Se på karta

3 100 000 kr

2 695 000 kr +15%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
64 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
1980
Förening
BRF Pärongården i Enskededalen
Om föreningen
Avgift
3 013 kr/mån
Pris/m²
48 438 kr/m²

*** Accepterat pris 3 100 000 kr, kontakta mäklaren för att boka visning***

- Extremt välplanerad 2,5:a
- Genomgående med fönster i två väderstreck
- Fint skick med nyrenoverat badrum
- Insynsskyddat
- Stor och solig balkong
- Flexibel planlösning med många möjligheter
- Låg månadsavgift med bredband inkluderat
- Stabil Brf med god ekonomi
- Utmärka kommunikationer
- All närservice i Dalens centrum
- Nära naturområden och stadspuls

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerade bostad på Grusåsgränd 185. Här får både den lilla familjen plats, de som önskar ett rum för hemmakontoret eller singelhushållet som uppskattar välplanerade kvadratmeter. Det första ni möts av är den välkomnande hallen med goda avhängningsmöjligheter. Direkt till höger når ni det rymliga köket där plats finns för stort matbord. Härligt fönsterparti gör att ljuset flödar in, hit når solen framåt eftermiddag/kvällen. Badrummet är nyligen renoverat i ljusa och stilrena materialval. Bostaden har ett rofyllt och stort sovrum samt ett extra rum/stor klädkammare som kan nyttjas som både barnrum, hemmakontor eller förvaringsutrymme. Den rejäla balkongen blir en förlängning av bostaden under sommarhalvåret.

Bostaden är belägen i en av de mest populära gårdarna i Dalen, Pärongården. Här erbjuds grönskande omgivningar med fin granngemenskap. En given plats för lek och umgänge!

Från bostaden tar ni er smidigt med tunnelbanan in till centrala Stockholm på ca 14 minuter. På bara några minuter nås även Södermalm och dess puls med shopping, caféer, restauranger mm. I närområdet finner ni även Globen shopping och Enskededalens egna centrum med välsorterad Ica, apotek, pressbyrå, bibliotek, simhall och gym. Ni promenerar även till Dalens sjukhus på mindre än 4 minuter där vårdcentral finns.

I området promenerar ni även till Dalenparken som är en nyupprustad parklek med öppen förskola. Runt hörnet finns Nytorps gärde som ansluter till Nackareservatet. Det är rätta platsen för er som vill andas skog och natur på kort avstånd. Reservatet erbjuder fina varierande promenadstråk, löpslingor och Hammarbybacken erbjuder skidåkning vintertid.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Enskede