Örnskölds Väg 16C

Fågelbo, Nyköpings kommun Se på karta

1 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1954
Förening
HSB BRF Plogen i Nyköping
Om föreningen
Avgift
3 493 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
20 254 kr/m²

Kanonfin tvårummare på andra våningen! Lägenheten är genomgående renoverad och är i ett gott skick - här är det bara att flytta in. Hela 5 079 kr i inre reparationsfond, att nyttja för ytterligare förbättringar och renoveringar i lägenheten.

Lägenheten ligger i en HSB-bostadsrättsförening om 116 lägenheter med byggår 1954. Löpande förbättringar för att bevara föreningens hus i gott skick görs årligen och listan över utförda renoveringar är lång. Gott om gratis 24-timmarsparkeringar i området, det går även att ställa sig i kö för parkeringsplats genom bostadsrättsföreningen. Enklare övernattning finns i föreningens gästrum på Fågelbovägen 21 A. I föreningen finns också hobbyrum, pingisrum samt lokal för aktiviteter och träffar. Föreningen jobbar i nuläget med att installera bergvärme, laddstolpar och har nyligen köpt in sig i en solcellspark. I månadsavgiften ingår grundutbud TV samt internet med hastighet på 250 Mbit. Föreningen tillämpar IMD-el, alltså ett gemensamt elavtal där du själv står för din egna förbrukning.

I närområdet finns det mesta. T.ex. mataffärer, kiosk, pizzeria mm. Centrala Nyköping med matbutiker, affärer, systembolag mm. finns på bekvämt cykelavstånd. För den aktive finns Rosvalla eventcenter nära. Där finns gym, bowlinghall, ishall och flertalet idrottsföreningar.

Välkomna till visning - kom ihåg att anmälan krävs!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping

Kontakta mäklaren

Joakim Nilsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
Mäklare Joakim Nilsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping
0768772243

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.