Värmlandsvägen 7B, 1tr

Farsta, Stockholms kommun Se på karta

2 145 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
45,5 m²
Balkong
Ja
Byggår
2011
Förening
BRF Medaljen
Om föreningen
Avgift
2 597 kr/mån
Pris/m²
47 143 kr/m²

Välkommen till Värmlandsvägen 7B och denna moderna och välplanerade tvåa.

Ett så nära intill perfekt läge du kan komma i ett nyligen producerat hus från 2011 med några få minuter till Farsta Centrum.

Det centrala läget gör att du bara har ett par minuter till i stort sett vad man än vill hitta på, oavsett om det är restaurangbesök, shopping eller kommunikationer.

Smakfullt kök med gott om plats för köksbord intill samt goda arbetsytor att jobba på. Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats är vardagsrummet som ger en ljus och spatiös känsla med öppen planlösning mot köket. Här finns gott om plats för både soffgrupp och bra förvaringsmöjligheter.
Fint läge med bra ljusinsläpp och inglasad balkong.

Utöver allt ovan nämnt erbjuder bostaden dessutom ett hemtrevligt sovrum med mycket bra förvaringsmöjligheter bakom garderobsvägg.
Sist men inte minst ett stort, fräscht helkaklat badrum.

Den här bostaden kan vi med övertygelse garantera att den kommer älskas av kommande ägare lika mycket som den uppskattats av nuvarande.

Attraktiva Farsta är ett vackert och expansivt område i södra Stockholm. På promenadavstånd når man sjöarna Magelungen och Drevviken med flera badplatser, promenadstråk och plogade banor för skridskoåkning under vinterhalvåret. I området finns även en idrottsanläggning med sport- och simhall samt Ågesta friluftsområde med bland annat elljusspår (skidspår vintertid), ridhus samt golfbana med drivning range. Farsta Gård är en äldre herrgård belägen intill sjön Magelungen med rötter från 1300-talet. Här finns en mycket omtyckt restaurang och café.

Det finns flera bra skolor och förskolor i Farsta. Bl.a. Friskola Hästens (F-5), (årskurs F-6), Farsta Strandskola (årskurs F-3), Farstaängsskolan (årskurs F-6) samt Kvickentorpsskolan (årskurs F-9).

Här bor man ett stenkast från Farsta Centrum med tillgång till utmärkta kommunikationer. Tunnelbanans gröna linje (station Farsta Centrum) tar dig enkelt och smidigt till Stockholms Central på ca. 20 minuter. Vid centrum finns, förutom tunnelbana, flera busslinjer. Bl.a. bussar som går till Handen, Haninge, Huddinge, Skarpnäck och Högdalen.

Bostaden är i förening registrerad som en 1,5 men nyttjas av säljaren som en 2:a.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Simon Strand

Notar
Mäklare Simon Strand, Notar
0708-99 79 40
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.