Bergslagsvägen 47B

Finspångs kommun Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
HSB BRF Snippen i Finspång
Om föreningen
Avgift
3 120 kr/mån
Driftkostnad
4 641 kr/år
Pris/m²
6 860 kr/m²

Välkommen hem till din framtida bostad! Kliv över tröskeln och känn lugnet infinna sig.

Passa på att njuta av solen i bästa möjliga balkongläge – sydväst, eller varför inte gå till till parken eller idrottsplatsen som bara ligger ett par minuters gångväg från hemmet?

Lugn, barnvänlighet, hundratals sjöar och fina bär- och svampskogar är några av fördelarna med att bo i Finspång. Dessa ska du självklart dra nytta av!

De grönområden som växer strax inpå lägenheten är den naturliga lekplatsen när barnen vill ut på äventyr och bidrar till ett lugn under dygnets andra timmar.

Lägenheten blir med sina fönster ett ljust hem som känns luftigt och erbjuder trevliga umgängesytor. Det är ett hem där det känns naturligt att bjuda in vänner och familj på middag. Köket har plats för både kockar och umgänge.

Nedan följer två exempel på hur det kan vara att bo på Bergslagsvägen 47B:

• Varma sommardagar kan det aldrig bli för många av. Men dagarna blir än lite bättre om möjligheten till sol och bad är stora. Från Bergslagsvägen är du endast en kort promenad från Bönnern där badplats och båtplats finns att ta del av.

• Du får möjligheten att bo i lugnet utanför stadskärnan, men utan att du måste bli en expert på busstiderna, en kort promenad är allt som krävs.

Välkommen till en välskött lägenhet med mycket förvaring och en stabil förening som genererar en trygghet i boendets ekonomi.

Välkommen till ditt nästa steg i livet.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas