Majorsgatan 15B

Forssa, Borlänge kommun Se på karta

1 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
59 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
HSB BRF Majoren i Borlänge
Om föreningen
Avgift
2 723 kr/mån
Pris/m²
18 559 kr/m²

Välkomna till en vacker och ljus lägenhet i mycket bra skick. En stilren bostad om 2 rok med härlig atmosfär, fräscha ytskikt och renoverat kök. Denna bostad ligger högst upp i huset vilket ger ett fritt och privat läge helt utan insyn. Köket renoverades av tidigare ägare och har nu kompletterats med diskmaskin. Vardagsrummet är ljust och rymligt och härifrån nås balkongen som ligger i perfekt läge med soltimmar från lunch till den sena kvällen. I bostaden finns gott om förvaring tack vare flertalet garderober. Nuvarande ägare har under senaste året renoverat ytskikt, lagt nya golv samt installerat diskmaskin.
HSB Majoren är en välskött och stabil förening med låga avgifter och god ekonomi. I den låga månadsavgiften om 2723 kronor ingår vatten, värme, tv och bostadsrättstillägg.
Här bor du med ett av Forssas trevligaste lägen – bara ett stenkast från Forssa centrum med matbutik, möbelaffär, restauranger mm. Med en kortare promenad når du Natursköna Älvrundan som är ett härligt promenadstråk och inom bara några minuter på cykel så är du vid Borlänges centrala delar. Det här är ett av Borlänges mest populära område tack vare dess lummiga omgivningar men ändå med centrum inom ett kort avstånd.

- Välkommen med din visningsbokning redan idag! -

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge

Kontakta mäklaren

Jenny Lorenz

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
Mäklare Jenny Lorenz, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Borlänge
070-782 93 29

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.